Aktuelt:

Vital Hudklinikk i Trim Towers Sandnes – Nye oppgraderinger, produktserier og behandlinger!

Velkommen til en ny epoke hos Vital Hudklinikk i Trim Towers, Sandnes! Etter omfattende oppussing, er vi stolte av å endelig kunne invitere deg til vårt moderne og innbydende hudpleie-mekka, bare 5 minutter fra Sandnes sentrum. I forbindelse med oppussingen har vi slått på stortromma med både nye maskiner og nye produktserier. Les videre om hva vi har gjort, og hvorfor vi har valgt å pusse opp.

Vital Hudklinikk Sandnes med unikt design med personlig touch

Vi sier ikke at det var noe feil med klinikken slik den var – men vi var alle enige om at det var mye ubrukt potensiale der. Fra gammelt av var det også en del utdatert utstyr, og ubrukte rom og fasiliteter. Derfor tenkte vi at nå var tiden moden for en real oppfriskning av både tilbud og fasiliteter, slik at vi kunne gå året 2024 i møte med skikkelig løft og ved friskt mot. Designet av klinikken er nøye planlagt av oss selv, men utført med hjelp av profesjonelle – så hver detalj reflekterer vår dedikasjon til estetikk og komfort, noe vi er selvfølgelig gleder oss til å vise deg.

Stor og innbydende klinikk

Klinikken vår på Trim Towers i Sandnes har alltid vært av stor størrelse, og den nylige oppgraderingen har gjort vårt venteområde enda mer innbydende. Vår romslige klinikk sikrer en avslappende og komfortabel opplevelse fra det øyeblikket du trer inn, til vi viser deg ut etter behandlingen er over.

Avansert utstyr og nye behandlinger

I tillegg til at vi har pusset opp, har vi også – som nevnt – hentet inn to nye flotte maskiner som tar kvaliteten i behandlingene til nye høyder.

Fotona laser er en avansert og skånsom behandlingsmetode for å forbedre hudens tilstand og behandle ulike problemer. Fotona bruker kraftige lysstråler for å jobbe med hudproblemer som arr, ujevn hudtone, og fine linjer. Denne nye laseren vi har fått inn har utrolig mange behandlingsområder, og du kan lese mer om den her.

I tillegg har vi fått inn en helt ny og avansert maskin for hårfjerning/reduksjon med Laser, som du kan lese mer om her.

Hårfjerning med laser

Mer enn en hudklinikk – med mange fordeler

Vår beliggenhet i Trim Towers gir også andre fordeler, med enkel tilgang til treningssenter, kiropraktor og andre helserelaterte virksomheter – kan du få unnagjort mye helserelatert på en og samme tur. I tillegg gir det gode synergier mellom leietakerne her, og skaper en god atmosfære i bygget med mye aktivitet og liv. Trim Towers er ikke bare et sted for skjønnhet og velvære, men et helhetlig senter for din helse.

Gratis parkering – alltid

En ting kanskje ikke alle vet om vår klinikk er at Trim Towers har gratis parkering, og mange parkeringsplasser. Så når enn du kommer inn til behandling hos oss, vil det alltid være en ledig plass å parkere. Dette gjør at du slipper å stresse med hverken tid eller parkingsavgift. I tillegg kan du også lade elbilen her mens du har behandling hos oss. Og ikke bare det – klinikken ligger rett med motorveien, og det tar bare 5 minutter fra Sandnes sentrum før du er på plass hos oss.

Snart: Kundekveld i våre nye lokaler

Vi planlegger en spesiell kundekveld hvor vi med stolthet vil vise frem vår nye og forbedrede klinikk, samt presentere mange spennende nye varer og behandlinger. I tillegg blir det demonstrasjon av maskiner/utstyr og mingling. Dette blir en kveld fylt med inspirasjon, informasjon og en mulighet for deg å oppleve våre nye fasiliteter og behandlinger.

Vital Hudklinikk i Trim Towers, Sandnes, har ikke bare oppgradert sin fysiske utforming, men også forpliktelsen til din velvære og skjønnhet. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til våre nye, flotte lokaler. Bli en del av vår voksende familie og opplev forskjellen selv!

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap