Aktuelt:

Hvordan gjenoppbygge huden etter sommeren hos Vital Hudklinikk

Sommeren er en fantastisk tid fylt med sol, glede og utendørsaktiviteter. Dessverre kan overeksponering for solens stråler og andre miljøpåvirkninger føre til skadet og dehydrert hud. Men frykt ikke, for vi i Vital Hudklinikk hjelper deg med å gjenoppbygge og revitalisere huden din etter sommeren!

Veien til sunn og strålende hud med Vital Hudklinikk

En av de mest effektive behandlingene for å gjenoppbygge huden er den unike bio-C peel fra Innoaesthetics. Denne behandlingen er spesielt formulert for å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens tekstur og elastisitet. Bio-C peel er beriket med kraftige antioksidanter som gir beskyttelse mot frie radikaler, samtidig som den lysner og jevner ut hudtonen. Etter behandlingen vil huden føles frisk, med en jevn glød.

Hvis du har sensitiv hud, er sensitiv peel fra Innoaesthetics et ideelt alternativ. Denne skånsomme behandlingen er spesielt utviklet for å gi en mild eksfoliering og fornyelse av huden. Sensitiv peel er rik på beroligende ingredienser som bidrar til å redusere irritasjon og rødhet, samtidig som den gir fuktighet og næring til huden din. Etter behandlingen vil huden din føles mykere, mer hydrert og mer balansert.

Hjemmeprodukter for vedlikehold av huden

For å opprettholde og forlenge resultatene fra behandlingene på Vital Hudklinikk, anbefaler vi å bruke spesialiserte hjemmeprodukter. Etter en grundig vurdering av huden din, vil våre eksperter veilede deg i valg av produkter som passer best for deg og dine behov.

Ta vare på huden din med Vital Hudklinikk

Vital Hudklinikk er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå sunn og strålende hud. Våre erfarne hud terapeuter og sykepleiere  vil skreddersy behandlinger og produkter som passer akkurat for deg. Med våre avanserte behandlinger og innovative produkter kan du være sikker på at huden din er i de beste hender.

Så hvorfor vente? Ta kontakt med Vital Hudklinikk i dag for å komme i gang med din reise mot en sunnere og mer strålende hud etter sommeren. Vi er her for å hjelpe deg med å føle deg trygg og selvsikker i din egen hud!

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap