fbpx

Behandling:

Permanent hårreduksjon med laser

En rask og effektiv måte å fjerne uønsket hårvekst på - alt fra ansikt til bikinilinje.

Fjern uønsket hår med laser

Laserbehandling
Uønsket hårvekst i ansikt, armhuler, rygg, bikinilinje osv. kan fjernes med laser. Dette er en rask og enkel måte å fjerne uønsket hårvekst på. Behandlingen forutsetter at håret har noe pigmentering av fargene brunt eller sort.

Dette må du vite:
Hårene må barberes vekk før behandling med laser, og aller helst de siste 24 timene før behandlingen. Man må ta forhåndsregler når det gjelder soling både før og underveis i perioden man behandles. Det kan ta tid å få resultatet man ønsker seg. Det er helt vanlig å måtte gjennomføre 8-10 behandlinger før man avslutter, selv om noen trenger færre behandlinger. Vi jobber så effektivt vi kan, for at behandlingen skal bli så rask som mulig, med lavest kostnad for deg.

Hvem kan ikke få behandling med laser?
Er man under 18 år så må foresatte bli med på behandling. Du kan heller ikke bli behandlet med laser dersom du er gravid.

Hårfjerningskampanje i høst! 

Start opp med laserhårfjerning i oktober, betalt full pris på første behandling få deretter 40% på resterende behandlinger. Vi anbefaler 6-10 behandlinger, ca 6 uker mellom hver behandling. 

Bestill time for hårreduksjon med laser

Laser overleppe

1390,-

Laser overleppe/hake

1790,-

Laser hake/kinn

1790,-

Laser hake

1390,-

Laser skjegglinje

1590,-

Laser nakke

1790,-

Laser ansikt

2490,-

Laser armhuler

1790,-

Laser bikini

1790,-

Laser brasiliansk

2490,-

Laser legger

3490,-

Laser rygg

4490,-

Laser rygg/skuldre

4990,-

Laser bryst

2490,-

Laser mage

2490,-

Laser halv arm

2490,-

Laser hel arm

3490,-

Laser lår

4490,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å...

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...