Behandling:

Fotona Laser behandling

Fotona laser er en avansert og skånsom behandlingsmetode for å forbedre hudens tilstand og behandle ulike problemer. Fotona bruker kraftige lysstråler for å jobbe med hudproblemer som arr, ujevn hudtone, og fine linjer.
7

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i hudens tekstur og utseende etter en serie behandlinger. Fotona laser er et flott alternativ for de som ønsker å forbedre hudkvaliteten uten behov for omfattende kirurgi eller lang restitusjonstid.

Vår behandlingsmeny

  • Fotona Peel mild og medium
  • Fotona TightSculpting®
  • Fotona blodkar/diffsu rødhet /rosacea
  • Fotona Smooth Eye
  • Fotona Liplase
  • Fotona Porer
  • Fotona Active Acne
  • Fotona acne arr
  • Fotona neglesopp
  • Pigment

Les mer om behandlingstypene:

FOTONA PEEL

Fotona Laser Peel er en behandling spesielt designet for gjenoppbygning av kollagen og oppstramming av hud. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser, som trenger gjennom huden og gir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres opp til 3 måneder etter behandling.

Fotona Laser mild Peel er en behandling som reduserer aldringstegn og gir jevnere hudoverflate og hudtone. Behandlingen har en eksfolierende effekt på huden.

Fotona Laser Medium Peel er en behandling for aldrende hud som ønsker oppstramming og oppbygging av kollagen. Behandlingen reduserer fine linjer og gir jevnere hudoverflate og hudtone.

Behandlingen tar mellom 30 – 45 minutter

Anbefales mellom 3-4 behandlinger.

Valg av behandling og behandlingsforløp avtales underveis med din behandler.

FOTONA TIGHTSCULPTING

Fotona Tightsculpting er en laser behandling som strammer opp slapp hud og generelt forbedrer hudstrukturen.

Anbefales minimum 3 behandlinger for synlig resultat, med 1 måned mellom hver behandling.

FOTONA BLODKAR/DIFFUS RØDHET /ROSACEA

Med Fotona Laser kan vi nå effektivt behandle små blodkar i både ansikt og på kroppen.

Mange med rosacea har godt synlige blodkar. Disse kan behandles med laserbehandling. Energien fra laseren blir tatt opp av de røde blodcellene, dette fører til en varmeutvikling som ødelegger blodårene

Behandlingen tar mellom 30-45 minutter. Det avhenger av om det er i ansikt eller på kroppen/ben.

Anbefales mellom 2-3 behandlinger

FOTONA SMOOTH EYE

Fotona Smooth Eye er en laserbehandling for område rundt øynene som reduserer linjer/rynker og forbedrer hudkvaliteten, samt øker kollagenproduksjonen. Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at området behandles fra utsiden og ikke penetrerer huden. I denne behandlingen brukers laser for å stimulere produksjon av kollagen for å gjenoppbygge tapt volum. Behandlingen kan brukes for reduserer synligheten av linjer og rynker, samt øke fylde og volum.

Antall behandlinger: vi anbefaler at behandlingen gjøres i en serie av 1-4 behandlinger med fire ukers mellomrom.

Behandlingen tar ca. 30 – 45 minutter

FOTONA LIPLASE

Fotona LipLase er en behandling som gir en synbar hudforbedring på leppene. Behandlingen forynger, fukter og leppene vil fremstå mykere, og mer definert. En perfekt behandling for tørre vinterlepper.

 Behandlingen tar ca. 30 min.

Anbefales mellom 2-3 behandlinger.

FOTONA PORER

Fotona Porer er en hudforbedrende behandling der man forminsker porer ved å fjerne det øverste hudlaget på en skånsom og trygg måte. Huden vil fremstå jevnere og sunnere med glød og vitalitet.

Behandlingen tar ca. 30 minutter

Anbefales mellom 3-4 behandlinger.

FOTONA ACTIVE ACNE

Fotona Aktiv Acne er en effektiv laserbehandling som reduserer inflammasjon og aknebakterie i huden. Dette er en behandling for de som har hud med aktiv acne / inflamasjon nå. Dersom du har arr etter akne, tilbyr vi nå en egen laserbehandling for dette (Fotona Akne arr).

Behandlingen tar ca. 30- 45 min

Anbefales mellom 2-4 behandlinger.

FOTONA ACNE ARR

Fotona Acne arr er en effektiv og trygg laserbehandling for å redusere arr etter acne. Denne behandlingen kan også kombineres med aktiv acne behandling dersom det er behov for det.

Behandlingen tar ca. 30 min

Anbefales mellom 2 – 6 behandlinger.

FOTONA NEGELSOPP

Neglsopp er ofte vanskelig å kvitte seg med når det først oppstår. Laserbehandling mot neglsopp er effektiv til å fjerne neglsopp på både hender og føtter. Kliniske studier viser 93% blir helt kurert etter avsluttet kur.

Behandlingen av neglesopp kan forårsake lett grad av ubehag under selve behandlingen i form av intens varme på neglene.

Det er anbefalt 4-6 behandlinger med 2 ukers intervaller.

 Ved alvorlig og langvarig infeksjon med neglesopp som har påvirket mer enn 50% av neglen samt angrepet negleroten, kan det være behov for ytterligere laserbehandlinger enn de 4 som er standard. Medisinering kan også vurderes som et supplement.

PIGMENTFJERNING MED LASER

Laser er effektivt mot pigmentering, brune flekker i huden. Laseren bryter opp pigmentflekken og reduserer omfanget.

KONSULTASJON

Ønsker du å vite mer om Fotona Laserbehandling eller vår nye kremserie fra Zo Skinhealt , kan du booke en gratis og uforpliktende konsultasjon ved å ringe 5269700 eller sende oss en mail. Du vil får informasjon om behandling som passer deg best og få laget en behandlings plan.

VIKTIG FØR BEHANDLING MED FOTONA LASER.

Ved behandling med Fotona laser skal behandlingsområdet ikke være eksponert for sol eller solarium i 6 uker før behandling. I forkant av behandlingen ber vi deg unngå bruk av selvbruning i 2 uker før og redusere bruk av aktive ingredienser som peeler huden og gjør den sensitiv for lys.

Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Vi behandler ikke gravide eller ammende med laser. Du må være over 18 år og frisk.

Før behandling vil du som ved alle våre behandlinger få tilsendt et skjema på sms der du svarer på spørsmål i henhold til din helse og behandling, samt at du samtykker til behandling av Fotona laser.

VIKTIG ETTER BEHANDLING

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate deg rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil behandlingen stimulerer til flassing. I noen tilfeller kan man oppleve små blødninger. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid ved denne behandlingen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to-seks uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50. Vi anbefaler ikke at du påfører sminke etter behandling, og ber deg avvente med trening eller aktivitet som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke er rød og hoven.

Fotona 5D Facelift/Peel

5990,-

Fotona 4D Facelift

4990,-

Fotona Smooth Eye + Lift

4190,-

Fotona Liplase

1990,-

Fotona Light Peel ansikt

2190,-

Fotona Medium Peel ansikt

3490,-

Fotona Deep Peel ansikt

5990,-

Fotona Acne arr ansikt

3490,-

Fotona Aktiv acne, rosacea/generell rødhet

1990,-

Fotona Oppstramming/peel/strekkmerker kropp

3190,-

Fotona Porer

2190,-

Fotona Deep Peel

5990,-

Fotona Laser neglesopp

1490,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...

PRX-T33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...