fbpx
immediate bitwave

Om Vital Hudklinikk

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Vital Hudklinikk Resepsjon Madla

Vår ekspertise favner bredt

Noe av det vi gjør aller mest av hos oss er permanent hårfjerning med Laser, hudforbedring med kjemiske peelinger, microneedling, rynkefjerning og restylane (fillere) og selvfølgelig alt innenfor hudpleie. I tillegg har vi maskiner som Exilis (rynkebehandling/løft uten nåler), skin-tyte, fjerning av blodkar m.m.

Trygghet

Vi er opptatt av profesjonalitet og faglig tyngde, dette kan du føle deg helt trygg på at du vil få hos oss. Vi forhandler flere spennende produktserier, blant annet er vi en av Norges største forhandlere av den populære kremserien Elixir Cosmeceuticals.

Velkommen til oss!

Våre medarbeidere

Lene G

Klinikksjef, Forus og Madla.

Videreutdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i Drammen.

Avansert Restylanebehandler med anatomispesialisering.

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2006, og jobbet 9 år på infeksjonsmedisinsk avdeling på SUS. Deretter tok jeg en videreutdannelse på 1 år ved Senzie akademiet i Drammen innenfor hud og kosmetiske behandlinger. Tar kontinuerlig kurs innenfor faget for å gi kundene best mulig behandling.

Startet i full stilling hos Vital hudklinikk i 2014. 

Jeg elsker å jobber med mennesker og hjelpe med å øke livskvaliteten gjennom frisk og sunn hud, og naturlige resultater. Det er viktig at du som kunde skal føle deg trygg, og at du ser og føler restultatene selv.

Camilla 

Hud- og Kroppsterapeut

Jeg ble ferdig utdannet ved Cidesco kosmetologskolen i København i 2010, og har jobbet hos Vital hudklinikk siden mars 2010. 

Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å oppnå det beste individuelle resultatet, og for at du som kunde skal se og føle en forskjell som du er fornøyd med. 

Min store lidenskap av behandlinger er Kjemiske peelinger, microneedeling, laser, massasje, form og farge av bryn. 

Lene M

Hud- og Kroppsterapeut

Jeg ble ferdig utdannet hud – og spaterapeut i 2011, siden da har jeg arbeidet i Vital. Jeg har mye erfaring innen massasje, spabehandlinger og ipl. 

Mine favorittbehandlinger å utføre er forming av bryn, hudpleie, massasje og laser. 

Linn

Hud- og Kroppsterapeut

Jeg ble ferdig utdannet hud- og kroppsterapeut i 2010, og har siden den gang jobbet i full stilling hos Vital hudklinikk. Jeg er opptatt av at du som kunde skal få en god opplevelse, føle deg trygg og se resultater på huden din. 

Det å være hudpleier er fortsatt min drømmejobb, og jeg er glad i alle behandlingene vi tilbyr. Men ansiktsbehandling med skreddersydd hjemmeprogram er favoritten. 

Silje

Hud- og Kroppsterapeut

Ferdig utdannet i 2009. Jobbet på Vital hudklinikk siden åpningen i 2010. 

Det å være hudpleier gir meg glede, lære, erfaring og stadig nye utfordringer som jeg liker.

Min store lidenskap er hudpleie, laser og forming av bryn. Jeg gjør mitt ytterste for at du som kunde skal føle deg sett og ivaretatt å få det beste resultatet.

Jenny

Kosmetisk dermatologisk sykepleier 

Ferdigutdannet som sykepleier i 2016 og har i flere år jobbet på sykehuset i Stavanger. I 2020 ble jeg ferdig med videreutdannelse innen kosmetisk medisin og dermatologi ved Universitetet i Sørøst-Norge og Senzie Akademiet.  Jeg har tatt en rekke kurs innen estetisk medisin og er autorisert Restylane-behandler. 

Jeg startet på Vital Hudklinikk i september 2021. 

Jeg elsker å hjelpe andre med å føle seg bedre i egen hud. Det er viktig for meg å møte kunder med både kunnskap, omsorg og kvalitet. Jeg er spesielt glad i å utføre microneedling, Skinbooster og leppebehandlinger.

Våre Merker

Vi jobber kun med de beste produktene, nøye utvalgt av erfarne spesialister. Hos oss kan du være trygg på at du får den beste behandlingen med noen av de beste produktene på markedet!

Meld på nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få spennende tilbud og oppdateringer i innboksen din!

Les vår personvernerklæring for mer info