Aktuelt:

Vår nye laser Candela GentleLasePro-U for permanent hårfjerning

Ikke bare har vi nylig gått gjennom en omfattende oppussing hos Vital Hudklinikk Sandnes, men vi har også oppgradert utstyret vårt og fått inn noen veldig gode maskiner som i praksis kan få stor betydning både for våre kunder, men også for oss som hudpleie klinikk.

Candela GentleLasePro-U setter en ny standard innen permanent hårfjerning/reduksjon – derfor er det viktig for deg

En av de nye laserne vi har fått her på Vital Hudklinikk Sandnes er Candela GentleLasePro-U – som er en utrolig effektiv laser for permanent hårfjerning, og som på mange måter setter en ny standard innen denne behandlingsformen. Laseren har utrolig mange fordeler kontra tidligere laser-maskiner, og vi kan nevne noen av de viktigste her:

Fordeler med Candela GentleLasePro-U hårfjerningslaser:

  • Hårfjerningslaseren er svært effektiv og trenger dypt inn i hårsekkene. Dette gir gode resultater etter kun få behandlinger. Det betyr at man kan oppnå ønskede resultater mye kjappere enn tidligere, og dermed også spare en del kost på å ha færre behandlinger.
  • Den har en unik kjøleteknologi som gjør behandlingen mer skånsom og lite smertefull. Det betyr mindre ubehag for deg som kunde, og noe som gjør at det vil være enklere å ta en slik behandling for de som er mer sensitive i huden.
  • Laserbehandlingen er også veldig rask, så behandlingene tar ofte mye kortere tid enn ved tidligere maskiner.
  • De aller fleste opplever at med denne maskinen for permanent hårfjerning trenger man mindre/færre behandlinger og samtidig får et varig resultat.
Gentle Lase Pro U - Permanent Hårfjerning med Vital Hudklinikk

Hva kan behandles med laser for permanent hårfjerning/hårreduksjon?

Laser for hårfjerning og hårreduksjon har mange bruksområder, blant annet uønsket hårvekst i ansikt, armhuler, rygg, bikinilinje osv. kan fjernes med laser. Dette er en rask og enkel måte å fjerne uønsket hårvekst på. Behandlingen forutsetter at håret har noe pigmentering av fargene brunt eller sort.

Om du ønsker å bli hårfri til sommeren med Candela GentleLase Pro-U kan du booke behandling hos oss i Vital Hudklinikk Sandnes. Denne Maskinen har vi kun på avdelingen vår i Sandnes per nå, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til våre flotte nyoppussede lokaler.

Hvem kan ikke få behandling med laser?
Er man under 18 år så må foresatte bli med på behandling. Du kan heller ikke bli behandlet med laser dersom du er gravid.

Les ellers mer om permanent hårfjerning med laser her, og bestill time direkte eller ved å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap