fbpx

Aktuelt:

Profhilo vs. Restylane Skinbooster – Hva er forskjellen og hvilken er best?

Profhilo vs. Restylane Skinbooster


Profhilo og Restylane Skinbooster kan høres veldig like ut og de to behandlingene har også mye til felles. Imidlertid er de også veldig forskjellige på visse avgjørende punkter.
Behandlingene har flere likhetstrekk:

• De er begge injeksjonsbehandlinger

• De fukter begge huden fra innsiden

• De inneholder begge hyaluronsyre

Hva er da forskjellen?


Restylane Skinbooster- hvem har mest nytte av denne behandlingen? Hudforsterkeren fra Restylane er en fuktighetsgivende behandling for ansiktet og utsatte områder som dekolleté, hals og hud med arr etter kviser. En behandling med Restylane Skinbooster fukter huden fra innsiden og skaper glød, liv og en lett fylde uten å endre ansiktsformen. Skinbooster injiseres under huden med flere stikk slik at produktet kan distribueres under huden i området du vil behandle. Kunder som primært ønsker å fukte huden på grunn av tørrhet, og som også ønsker «glød» og vitalitet i huden, vil vi anbefale en Skinbooster-kur fra Restylane. Den er også veldig fin behandling til personer med acnearr.


Profhilo- hvem har mest nytte av den behandlingen?
Profhilo er en bio-modifiserende behandling, som er et innovativt konsept for anti-aldring som motvirker hudens aldring. Profhilo inneholder en veldig høy konsentrasjon av hyaluronsyre og gir dermed en langvarig effekt. Profhilo injiseres med en spesialutviklet injeksjonsteknikk som reduserer smerten og antall injeksjonssteder. Kunder med moden hud som er rammet av tørrhet og linjer, vil vi anbefale en Profhilo-behandling. Og til personer som vil forebygge aldring. Profhilo gir også strammere hud, glød og vitalitet men ingen volum.


Så er Profhilo bedre enn Skinbooster? Er Skinbooster så bedre enn Profhilo?
Konklusjonen er at de to behandlingene er like gode, men med forskjellige formål. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon hos vår erfarne sykepleiere. De kan gi deg en ærlig vurdering om du vil ha mest mulig utbytte av Profhilo eller Skinbooster.

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Fordeler når man fjerner hår med laser.-Noen opplever inngrodde hår ved voksing eller barbering, dette kan du bli kvitt når du fjerner hår med laser.-Synlige hår i hårsekken vil bli borte.-Irritasjon/kløe kan oppstå av hår og barbering/voksing, fjerner du hår med...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap