Aktuelt:

Profhilo vs. Restylane Skinbooster – Hva er forskjellen og hvilken er best?

Profhilo vs. Restylane Skinbooster - hvilken er best? Og hvilken passer best for deg? Vi hjelper deg å forstå forskjellen.

Profhilo vs. Restylane – mye til felles, men veldig forskjellige

Profhilo og Restylane Skinbooster kan høres veldig like ut og de to behandlingene har også mye til felles. Imidlertid er de også veldig forskjellige på visse avgjørende punkter.

Behandlingene har flere likhetstrekk:

• De er begge injeksjonsbehandlinger

• De fukter begge huden fra innsiden

• De inneholder begge hyaluronsyre

Profhilo vs. Restylane – hva er forskjellen?

Restylane Skinbooster – hvem har mest nytte av denne behandlingen?

Hudforsterkeren fra Restylane øker produksjon av hyaluronsyre og hudens elastisitet, og er en fuktighetsgivende behandling for ansiktet og utsatte områder som dekolleté, hals, hud med arr etter kviser/akne, og fine linjer. En behandling med Restylane Skinbooster fukter huden fra innsiden og skaper glød, liv og en lett fylde uten å endre ansiktsformen. Skinbooster injiseres under huden med flere stikk slik at produktet kan distribueres under huden i området du vil behandle. Kunder som primært ønsker å fukte huden på grunn av tørrhet, og som også ønsker «glød» og vitalitet i huden, vil vi anbefale en Skinbooster-kur fra Restylane. Den er også veldig fin behandling til personer med acnearr.

Les mer om Restylane eller bestill behandling her.

Profhilo – hvem har mest nytte av denne behandlingen?

Profhilo er en bio-modifiserende behandling, som er et innovativt konsept for anti-aldring som motvirker hudens aldring. Profhilo inneholder en veldig høy konsentrasjon av hyaluronsyre og gir dermed en langvarig effekt. Profhilo injiseres med en spesialutviklet injeksjonsteknikk som reduserer smerten og antall injeksjonssteder. Kunder med moden hud som er rammet av tørrhet og linjer, vil vi anbefale en Profhilo-behandling. Og til personer som vil forebygge aldring. Profhilo gir også strammere hud, glød og vitalitet men ingen volum.

Les mer om Profhilo eller bestill behandling her.

Restylane behandling Vital Hudklinikk
Profhilo vs. Restylane – Hva er best av Restylane Skinbooster eller Profhilo?

Profhilo vs. Restylane Skinbooster sammenligning

Profhilo og Restylane er begge populære injeksjonsbehandlinger i estetisk medisin, men de tjener ulike formål og baserer seg på forskjellige prinsipper for å forbedre hudens utseende og struktur.

  • Formål: Profhilo forbedrer hudens kvalitet og struktur, mens Restylane øker fukt, virker oppstrammende, reduserer fine linjer og gir generelt bedre hudstruktur.
  • Behandlingsområder: Profhilo brukes ofte for en mer generell forbedring av hudkvaliteten, mens Restylane kan anvendes mer målrettet mot spesifikke ujevnheter (f.eks aknearr, eller fine linjer).
  • Varighet: Begge behandlingene tilbyr midlertidige resultater, men varigheten kan variere basert på produkttype, behandlingsområde, og individets hud.
  • Behandlingsmetode: Selv om begge behandlingene involverer injeksjoner, vil teknikken og målene for behandlingen variere.

Så er Profhilo bedre enn Restylane Skinbooster? Er Restylane Skinbooster så bedre enn Profhilo?

Konklusjonen er at de to behandlingene er like gode, men med forskjellige formål. Valget mellom Profhilo og Restylane avhenger av individets estetiske mål, hudtilstand, og ønsket effekt. Faktisk så anbefales bruk av begge produktene som kur for best effekt. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon hos vår erfarne sykepleiere. De kan gi deg en ærlig vurdering om du vil ha mest mulig utbytte av Profhilo eller Restylane Skinbooster.

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap