Behandling:

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

Profhilo® har vunnet The Aestetics Award som årets mest innovative behandling. Og med god grunn - profhilo gir fantastiske resultater!
7

En unik behandling for fukt og løft av hud

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører aldrende- og løs hud. Profhilo® er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, der bindevevsfibrene dannes på nytt av kroppen selv.

Profhilo® virker oppstrammende på huden uten å skape volum; dermed blir aldri resultatet ujevnt eller kunstig.
Kort sagt en enestående og unik behandling!

Konsultasjon før Profhilo behandling

For å få godkjent behandling med Profhilo® ved Vital Hudklinikk så stilles det krav om at:

 1. Alle kunder må godkjennes av sykepleier eller evt. av klinikkens lege ved spesielle helseutfordringer før et behandlingsforløp med Profhilo® kan iverksettes. Varighet for godkjenning er løpende, så lenge helsetilstanden ikke endrer seg.
 2. Aldersgrensen for å få injeksjonsbehandling i Norge er 18 år, men vi har 21 år på våre kosmetiske behandlinger.

Hvordan fungerer Profhilo?

Aldring fører til at vi taper viktige komponenter i huden som kollagen, elastin og hyaluronsyre, noe som resulterer i en aldrende og slapp hudstruktur. Profhilo® er en innovativ behandling designet for å revitalisere huden ved å stimulere kroppens egen evne til å regenerere disse fibrene.

Profhilo er rik på hyaluronsyre, og faktisk inneholder den en av de mest konsentrerte mengdene av denne syren som finnes tilgjengelig. Dette er ikke den typiske hyaluronsyren du kanskje er kjent med fra fyllstoff og hudforsterkere. Gjennom en spesiell varmebehandlingsprosess har denne hyaluronsyren blitt modifisert, og kombinert med en spesialformel, for å booste huden sin produksjon av både kollagen og elastin. Over en periode på rundt 28 dager, blir fire varianter av kollagen og elastin sakte frigjort sammen med hyaluronsyren. Dette fører til betydelig hudforbedring, og gir en strammende effekt, for et naturlig og ungdommelig utseende, uten å tilføre volum.

I motsetning til tradisjonelle fyllstoffer har Profhilo® en mer flytende tekstur fordi dens hyaluronsyre ikke er kryssbundet. Dette betyr at når den injiseres, vil den jevnt fordele seg i hele huden, gi dyptgående hydrering og stramme opp aldrende områder. Produktet fornyer hele behandlingsområdet, ikke bare der det injiseres direkte.

Ved å bruke en teknikk kalt BAP, eller Bio Aestethics Points, blir Profhilo® injisert i hudlaget dermis med en spesiell fem-punkts behandlingsmetode. Dette sikrer minimal risiko og optimal distribusjon av produktet. Behandlingen involverer injeksjoner på fem strategiske punkter på hver side av ansiktet, med en total mengde på 1 ml for hver side. Denne langsomme injeksjonsmetoden sørger også for komfort.

De mest populære områdene for Profhilo-behandling er ansikt og hals.

Profhilo® har allerede blitt anerkjent for sin effektivitet ved å vinne Aestethics Award i 2016. Til tross for at den er relativt ny i Norge, har den raskt blitt en ettertraktet behandlingsmetode.

Veiledning etter Profhilo behandling

Umiddelbart etter prosedyren får man en lett hevelse på injeksjonstedet. Disse forsvinner vanligvis innen et tidsrom av 12-24 timer.

Noen ganger kan man oppleve midlertidige blåmerker. Men som en generell regel kan du fortsette med dine daglige aktiviteter, inkludert arbeid, neste dag.

Det er viktig å unngå direkte kontakt med behandlingsområdet de første 12 timene. Dette inkluderer å unngå å gni, massere, påføre sminke eller hudkremer, samt å besøke badstue. Det er også lurt å unngå hard fysisk aktivitet og ekstreme temperaturforandringer.

Selv om positive forandringer ofte kan merkes etter en enkelt behandling, anbefales det en oppfølgingsbehandling innen 4-6 uker for å sikre de beste resultatene. De oppnådde fordelene kan vare i opptil et år.

Som med alle hyaluronsyre-baserte behandlinger benyttet i klinikken, er Profhilo® ikke-permanent, noe som betyr at det naturlig brytes ned over tid. Derfor kan periodiske behandlinger, kanskje 1-2 ganger årlig, hjelpe med å vedlikeholde og forlenge resultatene.

Hva du trenger å vite om Profhilo®

 • Dette er ikke en tradisjonell filler
 • Profhilo® betraktes som en biostimulator – den fremmer hudens naturlige produksjon av kollagen og elastin, noe som resulterer i en fastere hud og en reduksjon i synlige rynker.
 • Dens hovedoppgave er å reparere og revitalisere huden.
 • Behandlingens effektivitet er støttet av kliniske studier.
 • Den tilfører ikke unødvendig volum til huden, men fukter den dypt innenfra.
 • Behandlingen er rask og effektiv, med minimal nedetid.
 • Med færre injeksjoner, opplever pasientene mindre ubehag.
 • Det er en minimal risiko for bivirkninger som blåmerker eller andre komplikasjoner.

Mulige bivirkninger med Profhilo

Profhilos ikke-animalske fillere er svært lik den hyaluronsyre vi naturlig har i kroppen. Dette bidrar til at den brytes ned på en naturlig måte, uten å produsere skadelige avfallsstoffer. Derfor er sannsynligheten for bivirkninger som allergiske reaksjoner minimal. For å bekrefte dette, er Profhilo CE-merket i Europa, hvilket indikerer en lav risiko for bivirkninger og at produktets effekt matcher de forventede resultatene.

Selv om risikoen er lav, kan noen oppleve bivirkninger etter injeksjonen. De vanligste er mild hevelse, rødhet, ømhet og blåmerker ved injeksjonsstedet. Disse bivirkningene er midlertidige og forsvinner typisk innen 7-10 dager. Hudmisfarging kan også skje. Sjeldne, men mer alvorlige bivirkninger, som allergiske reaksjoner og infeksjoner, kan forekomme. Risikoen for iskemi er imidlertid veldig lav.

Kontraindikasjoner for Profhilo

De fleste kan få Profhilo-behandling, men det er visse grupper som bør unngå den:

 • Gravide eller de som ammer.
 • Individer med kroppsdysmorfisk lidelse.
 • De med visse nevrologiske sykdommer som Myasthenia Gravis, Bells Palsy, Guillain Barre, MS eller ALS.
 • Personer med blødersykdom. De som tar blodfortynnende medisiner, som Marevan og NOACS, bør også utvise forsiktighet.
 • De som er allergiske mot enten syntetisk hyaluronsyre eller hyaluronidase.
 • Individer med en pågående infeksjon i området eller generelt i kroppen.

Det er essensielt å merke seg at dette ikke er en komplett liste. Derfor er det viktig å diskutere helsehistorikken din med en helseprofesjonell før behandlingen.

Spørsmål om Profhilo?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.  

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt for evt spørsmål.

Bestill time

Profhilo
4200,-

Profhilo x 2 

8.000,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...