Behandling:

Restylane – volum, fukt & anti-age

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA-filler og regnes som "The Gold Standard" innen denne behandlingskategorien.
7

Restylane – The Golden Standard

Hvordan vi på Vital Hudklinikk arbeider med Restylane:
Vi er opptatt av at du skal være deg og streber etter å skape naturlige resultater. Målet vårt er ikke å endre utseendet ditt, men at du skal føle deg vel, se opplagt og uthvilt ut. Flesteparten av kundene våre ønsker endringer som er diskré, og ønsker ikke at alle skal legge merke til at de har hatt en kosmetisk behandling. Målet vårt er dermed at du skal føle deg fresh, ikke nødvendigvis annerledes.

Alle våre kunder har forskjellige ønsker for behandlingen, noe vi respekterer. Vi bruker tid på at du skal få formidlet dine forventninger og ønsker, og vi vil deretter legge frem en behandlingsplan som kan følges for å oppnå best mulig resultat.

Våre sykepleiere er autoriserte spesialister (gjennom Galderma) innen injeksjons-behandlinger.

Konsultasjon før behandling med Restylane

 For å få godkjent filler-behandling hos Vital Hudklinikk, så stilles det krav om at:

1. Alle kunder må godkjennes av sykepleier (eller evt av klinikkes lege ved spesielle helseutfordringer) før et behandlingsforløp av fillers/restylane kan iverksettes. Dette gjøres gjennom konsultasjon og et helsedeklarsjonsskjema som kunde må besvare innen 24 timer før behandling. Varighet for godkjenning er løpende så lenge helsetilstanden ikke endrer seg.

2. Aldersgrense for behandling er etter loven 18 år, men vi har 21 år på våre kosmetiske behandlinger.

Behandlingsområder med Restylane

HA-filler kan korrigere rynker, folder, hudens ujevnheter og arr, samtidig som den kan heve hudens kvalitet og glød. De kan også gi mer volum eller forsterke formen.

Dette inkluderer:

 • Lepper: Forming av leppekant, volumtillegg, korreksjon av skjevheter.
 • Hake: Forsterkning av hakeprofil, justering av hakeform for forskjellige ansiktsuttrykk.
 • Kjeve: Fremheve kjevelinjen, gjenopprette volum og form, stram opp huden i ansiktets nedre del.
 • Kinn og kinnbein: Forming av kinnbein, fylling av volumtap i kinn, mulighet for «midt-ansiktsløft».
 • Tear trough: Fylling av hulrom eller volumtap under øynene.
 • Tinning: Behandle volumtap i tinningen som kan påvirke øyeregionens utseende.
 • Nasolabiallinjer: Behandle linjer fra nese til munn.
 • Linjer fra munn til hake: Behandle tap av volum.
 • Overflatiske linjer: Behandling av diverse overflate linjer.
 • Hender: Behandle tap av volum og hudens fuktighet.

FORBEREDELSER TIL BEHANDLING Det er risiko for blåmerker og hevelse ved behandling. Noen områder, som leppene, er spesielt utsatt. Her er forberedelsestips:

 • Medikamenter og tilskudd: Unngå visse medikamenter som NSAIDS og kosttilskudd som kan fortynne blodet 2-3 dager før behandlingen.
 • Alkohol: Unngå alkohol i dagene før behandlingen.
 • Salt: Reduser saltinntaket dagen før, spesielt ved fillerbehandlinger.

Behandlingsforløp

Behandlingen begynner med en konsultasjon. Deretter renses området før HA-filler injiseres. Grunnet bedøvelsesmiddelet i filleren, vil du føle lite smerte. Behandlingen varer opp mot 45 minutter.

Unngå f.eks. å gni, massere, sminke eller påføre visse produkter i det behandlede området det første døgnet etter behandling.

Bivirkninger med Restylane

Mens HA-fillere er biokompatible, er det fortsatt mulighet for bivirkninger. Milde hevelser, ømhet og blåmerker er vanlige og kan vare opp til 14 dager. Andre potensielle bivirkninger inkluderer allergiske reaksjoner, hudreaksjoner, og i svært sjeldne tilfeller, alvorlige reaksjoner som blindhet eller nekrose. Ved mistanke om alvorlige bivirkninger, kontakt klinikken umiddelbart.

HA-fillere kan om nødvendig også reverseres ved hjelp av et motvirkende middel administrert av medisinske fagfolk.

Hvorfor vi bruker Restylane:

Restylane har et stort omfang av produkter. Derfor kan våre sykepleiere skreddersy en behandling tilpasset nettopp deg, slik at behandlingen får best mulig resultat.

Restylane produseres av legemiddelselskapet Galderma, som er et av verdens største selskap innen for dermatologiske behandlinger og produkter. Produktene har blitt utviklet og produsert i Sverige. Den var den første hyaluronsyrefilleren på markedet og har vært tilgjengelig for pasienter siden 1996.

Vi bruker kun Restylane ettersom vi mener dette er det tryggeste valget for deg som pasient.

Er fillers «unaturlig»?

Restylane er laget av hyaluronsyre. Dette er et stoff som faktisk finnes naturlig i huden din fra før av, som blant annet sørger for at huden har nok fukt! Hyaluronsyre er med på å skape en frisk hud. Når du er ung har du mer hyaluronsyre i huden enn når man blir eldre. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-filler og regnes av mange som gullstandarden innen filler-behandlinger.

OBS: Du må være 21 år for å få filler-behandling hos oss.

Spørsmål om Restylane?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.  

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt for evt spørsmål.

Bestill time

Fjerning av filler

Fra 1 000,-

Restylane liten

2 990,-

Restylane stor

4 000,-

Restylane Vital Skinbooster (kur pr stk)

2 990,-

Restylane Vital Skinbooster (1 beh.)

3 490,-

Restylane Lips

4 000,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Rainbow tråder

Rainbow tråder

Hva er Rainbow tråder? Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst....

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Hvorfor får man sprengte blodkar? Årsaken til sprengte blodkar som teleangiektasier eller spindelvevsårer er ukjent. Man antar at både genetikk og livsstil spiller inn. Ved blant annet graviditet og stillestående statisk arbeid ser man gjerne en økning av sprengte...

MeLine Peel

MeLine Peel

Hva er MeLine® Peel? MeLine klinikk-behandling er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer kviser og tilstopninger. For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi å kombinere...