fbpx

Behandling:

Restylane – volum, fukt & anti-age

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA-filler og regnes som "The Gold Standard" inne denne behandlingskategorien.

The Golden Standard

Hvordan vi på Vital Hudklinikk arbeider med Restylane:
Vi er opptatt av at du skal være deg og streber etter å skape naturlige resultater. Målet vårt er ikke å endre utseendet ditt, men at du skal føle deg vel, se opplagt og uthvilt ut. Flesteparten av kundene våre ønsker endringer som er diskré, og ønsker ikke at alle skal legge merke til at de har hatt en kosmetisk behandling. Målet vårt er dermed at du skal føle deg fresh, ikke nødvendigvis annerledes.

Restylane brukes for å forbedre hudkvaliteten og øke volum. Vi kan plassere Restylane enkelte steder for å øke volum i for eksempel kinnbein, kinn, kjeve, hake, lepper, osv. Da kan man forme, fremheve eller skape en diskré, men ønsket endring.

1 ml filler strategisk plassert vil ikke få deg til å se overbehandlet ut, slik mange er bekymret for.

Alle våre kunder har forskjellige ønsker for behandlingen, noe vi respekterer. Vi bruker tid på at du skal få formidlet dine forventninger og ønsker og vi vil deretter legge frem hva vi tenker er realistisk å oppnå.

Hva fillere brukes til:
– Gjenopprette volum som har gått tapt med alderen.
– Sørge for at ansiktets strukturer er balansert og harmoniske
– Behandle bestemte ansiktsparti, som for eksempel kinn, munn/nese, lepper og søkk under øynene.
– Friske opp og forbedre hudens tilstand for økt glød og fuktighet.

Hvorfor vi bruker Restylane:

Restylane har et stort omfang av produkter. Derfor kan Lene eller Jenny skreddersy en behandling tilpasset nettopp deg, slik at behandlingen får best mulig resultat.

Restylane produseres av legemiddelselskapet Galderma, som er et av verdens største selskap innen for dermatologiske behandlinger og produkter. Produktene har blitt utviklet og produsert i Sverige. Den var den første hyaluronsyrefilleren på markedet og har vært tilgjengelig for pasienter siden 1996.

Vi bruker kun Restylane ettersom vi mener dette er det tryggeste valget for deg som pasient.

Er fillers «unaturlig»?

Restylane er laget av hyaluronsyre. Dette er et stoff som faktisk finnes naturlig i huden din fra før av, som blant annet sørger for at huden har nok fukt! Hyaluronsyre er med på å skape en frisk hud. Når du er ung har du mer hyaluronsyre i huden enn når man blir eldre. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-filler og regnes av mange som gullstandarden innen filler-behandlinger.

OBS: Du må være 21 år for å få filler-behandling hos oss.

Kampanje: 20% på 3stk behandlinger om du begynner i April

Få glødende og hydrert hud med Restylane Vital! Restylane Vital er en unik behandling, den forbedrer hudens struktur og elastisitet, samtidig som den tilfører fukt. Restylane Vital vil øke hudens kollagen-produksjon og redusere synligheten av fine linjer og rynker. 

Book din behandling nå!

Bestill time

Hyalase

1 000,-

Restylane Vital (kur pr stk)

2 990,-

Restylane liten

2 990,-

Restylane stor

4 200,-

Restylane Vital (1 beh.)

3 490,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Få myk og glatt hud med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den næringen den trenger for å stråle ungdommelig og sunn! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å kombinere...

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...