fbpx

Behandling:

Restylane – volum, fukt & anti-age

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA-filler og regnes som "The Gold Standard" inne denne behandlingskategorien.

The Golden Standard

Hvordan vi på Vital Hudklinikk arbeider med Restylane:
Vi er opptatt av at du skal være deg og streber etter å skape naturlige resultater. Målet vårt er ikke å endre utseendet ditt, men at du skal føle deg vel, se opplagt og uthvilt ut. Flesteparten av kundene våre ønsker endringer som er diskré, og ønsker ikke at alle skal legge merke til at de har hatt en kosmetisk behandling. Målet vårt er dermed at du skal føle deg fresh, ikke nødvendigvis annerledes.

Restylane brukes for å forbedre hudkvaliteten og øke volum. Vi kan plassere Restylane enkelte steder for å øke volum i for eksempel kinnbein, kinn, kjeve, hake, lepper, osv. Da kan man forme, fremheve eller skape en diskré, men ønsket endring.

1 ml filler strategisk plassert vil ikke få deg til å se overbehandlet ut, slik mange er bekymret for.

Alle våre kunder har forskjellige ønsker for behandlingen, noe vi respekterer. Vi bruker tid på at du skal få formidlet dine forventninger og ønsker og vi vil deretter legge frem hva vi tenker er realistisk å oppnå.

Hva fillere brukes til:
– Gjenopprette volum som har gått tapt med alderen.
– Sørge for at ansiktets strukturer er balansert og harmoniske
– Behandle bestemte ansiktsparti, som for eksempel kinn, munn/nese, lepper og søkk under øynene.
– Friske opp og forbedre hudens tilstand for økt glød og fuktighet.

Hvorfor vi bruker Restylane:

Restylane har et stort omfang av produkter. Derfor kan Lene eller Jenny skreddersy en behandling tilpasset nettopp deg, slik at behandlingen får best mulig resultat.

Restylane produseres av legemiddelselskapet Galderma, som er et av verdens største selskap innen for dermatologiske behandlinger og produkter. Produktene har blitt utviklet og produsert i Sverige. Den var den første hyaluronsyrefilleren på markedet og har vært tilgjengelig for pasienter siden 1996.

Vi bruker kun Restylane ettersom vi mener dette er det tryggeste valget for deg som pasient.

Er fillers «unaturlig»?

Restylane er laget av hyaluronsyre. Dette er et stoff som faktisk finnes naturlig i huden din fra før av, som blant annet sørger for at huden har nok fukt! Hyaluronsyre er med på å skape en frisk hud. Når du er ung har du mer hyaluronsyre i huden enn når man blir eldre. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-filler og regnes av mange som gullstandarden innen filler-behandlinger.

OBS: Du må være 21 år for å få filler-behandling hos oss.

Bestill time

Hyalase

1 000,-

Restylane Vital (kur pr stk)

2 990,-

Restylane liten

2 990,-

Restylane stor

4 200,-

Restylane Vital (1 beh.)

3 490,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...

Elixir peelinger – hudforbedring

Elixir peelinger – hudforbedring

En effektiv behandling! Prøv en av våre mest populære klinikkbehandlinger til hudforbedring. Denne gir gode resultater - som bekreftet av flere kliniske studier. Anti-aging peel - til deg som ønsker å jobbe med fine linjer, spenst og på samme tid få en generell...

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

En unik behandling for fukt og løft av hud Produktet injiseres fordelt på 10 stikk i ansiktet eller halsen. Herfra spres produktet til hele ansiktshuden/halsen.Man kan oppleve å få et blåmerke av behandlingen, men dette er stort sett mulig å unngå. Huden forynges ved...