Aktuelt:

Dermapen

Dermapen er en automatisert microneedling behandling, som stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi.

Etter å ha jobbet med Dermapen i flere år kan vi si at dette er en behandling som er kommet for å bli! Denne behandlingen ser vi gang på gang gir oss resultater vi nesten ikke trodde var mulige. Dermapen er en av markedets mest avanserte form for microneedeling som øker hudens elastin og kollagenproduksjon. Ved mikroskopiske nåler som penetrerer huden vil huden forbedres over lengre tid og resultatene etter en behandling vil skje gradvis. For best mulig resultat anbefales 4-6 behandlinger. Behandlingen kan gjentas etter ca.4 uker.

Hos oss utfører vi både hudforbedredring med Dermapen (utføres av hudpleier) og medisinsk Dermapen. (utføres av sykepleier) Forskjellen på disse er hvor dypt vi jobber.

Behandling med Dermapen vil kunne hjelpe på:

-Hudforbedring generelt

-Oppstramming av hud

-Reduserer pigment

-Jevner ut fine linjer

-Tilstoppede porer og urenheter

-Reduserer arr (Dypere arr behandles ofte sammen med fillere)

-Stimulerer hudens egen kollagenprodukson

-Grov og gusten hud

-Minsker store porer

Hvor mange behandlinger trenger du?

For best mulig resultat anbefales 4-6 behandlinger. Behandlingen kan gjentas etter ca.4uker. Det er individuelt for den enkelte hvor mange behandlinger og hvilken hyppighet mellom behandlingene som behøves. Dette ut i fra hva vi skal jobbe med. Vi vil gi deg en veiledning på dette, hudscanning er et hjelpemiddel vi ofte bruker for å kunne følge hudens utvikling før og etter behandling.

Behandlingen:

Vi setter av ca.1 time til behandlingen, men selve behandlingen med Dermapen tar ca.30/35 min. Behandlingen kan oppleves litt ubehagelig men ikke smertefull.

Etter behandling:

Huden vil oppleves rød og varm dette vil kunne vare i 1-2 dager etter behandling. Rett etter behandling er det viktig at du ikke utsetter huden for bakterier. Unngå hard trening, bading i klorvann eller badstue samme dag. Bruk en god solfaktor og unngå direkte soling i en periode etter behandling. Du kan gå på jobb rett etter behandling og sminke kan brukes dagen etter behandling.

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap