Aktuelt:

Sommer og sol skal nytes- men ta vare på huden din.

Vi nærmer oss sommeren, da er det ekstra viktig å ta godt vare på huden i solen. UVA og UVB strålene fra solen kan gi huden vår solskader, hudirritasjoner og fremme aldringsprosessen.

Vi er raskt ute når sola titter frem etter en lang, mørk og kald vinter. Den vinterbleke huden er ekstra utsatt for solskader dersom du ikke beskytter den godt. Det er veldig viktig å ha en god solfaktor, bruk gjerne en dagkrem med solfaktor for å gjøre det enklere-En klar favoritt hos oss i Vital Hudklinikk er Elixir Ultradefense PRO SPF30. En god morgenrutine avsluttet med solfaktor kommer du langt med i hverdagen.

Er du mye ute i solen i løpet av dagen er det viktig å påføre solkrem regelmessig, gjerne hver annen time. Har du ikke mulighet for å ta pauser fra solen, er det lurt å bruke en caps eller annet for skygge i ansiktet.

Ønsker du å styrke huden litt ekstra kan du bruke produkter som inneholder Antioxidanter, vi anbefaler å bruke Elixir Ceactil Antioxidant pads etter rens før påføring av serum og dagkrem med solfaktor. Antioxidanter nøytraliserer de skadelige frie radikalene før de når frem til cellene. UV stråler skaper masse frie radikaler og dermed betennelser i underhuden. Høy solfaktor vil ikke kunne beskytte huden vår 100%, derfor er kombinasjonen av Antioxidanter og Spf optimal.

Hvis du allerede har solskader som blir synlige når solen kommer frem, er det veldig viktig å beskytte med høy solfaktor anbefaler Actinica Lotion spf50 og holde huden unna direkte soling. Elixir har også et aktivt serum som reduserer solskader og pigmenteringer. Acticlear Eventone Serum kan brukes daglig (morgen og kveld) også om sommeren. Brukes i kombinasjon med solfaktor for optimal beskyttelse.

Ingredienser du bør være obs på i kombinasjon med sol:
-Glykolsyre
-Salisylsyre
-Retinol (A-vitamin)
-Antibiotica (kan gjøre huden følsom for solen)

Husk at huden fortjener å bli tatt godt vare på -Du skal ha den med deg hele livet!

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap