Aktuelt:

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

I jakten på evig ungdom og glødende hud, har vitenskapen og kosmetisk dermatologi introdusert oss for mange innovative behandlinger. En av disse, som har fått mye oppmerksomhet de siste årene, er skinbooster. Denne artikkelen vil utforske hva skinboosters er, hvordan de fungerer, og hvilken unik fordel de tilbyr i hudpleie, spesielt med fokus på merkene Restylane, Jalupro og Profhilo tilgjengelig ved Vital Hudklinikk.

Hva er Skinboosters?

Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte under huden. Dette tiltrekker seg fuktighet fra kroppen og binder den i huden, noe som resulterer i langvarig hydrering og forbedret hudtekstur.

Hvordan fungerer Skinboosters?

Behandlingen innebærer injeksjoner med en fin nål, der små mengder hyaluronsyrebasert produkt blir injisert i det midterste laget av huden (dermis). Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i kroppen som spiller en kritisk rolle i å holde huden hydrert og voluminøs. Ved å reintrodusere hyaluronsyre i huden, hjelper skinboosters med å gjenopprette hudens naturlige balanse, elastisitet, og glød.

Fordelene med Skinboosters

 1. Forbedret Hydrering: Ved å øke hudens hydreringsnivåer fra innsiden, blir huden mer smidig og elastisk.
 2. Reduksjon av Fine Linjer: Hydreringen bidrar også til å glatte ut fine linjer og rynker, noe som gir et mer ungdommelig utseende.
 3. Økt Luminositet: Behandlingen gir huden en sunn glød og forbedrer hudtonen.
 4. Langvarige Resultater: I motsetning til topiske løsninger, tilbyr skinboosters langvarige forbedringer i hudens kvalitet.
Hvilken behandling er riktig for deg? Vi hjelper deg å velge.

Hvorfor velge Restylane, Jalupro, eller Profhilo?

Ved Vital Hudklinikk er vi stolte av å tilby ledende merker som Restylane, Jalupro, og Profhilo. Hvert av disse merkene har sin egen unike sammensetning av hyaluronsyre, designet for å møte ulike hudbehov:

 • Restylane: Kjent for sin evne til å forbedre hudens struktur og volum, er Restylane ideell for de som søker både hydrering og en lett volumøkning.
 • Jalupro: Jalupro er spesielt formulert for å bekjempe tegn på aldring og miljøskader ved å stimulere hudens egen kollagenproduksjon.
 • Profhilo: Med sin unike sammensetning, tilbyr Profhilo ikke bare hydrering men også en betydelig forbedring i hudens fasthet og elastisitet.

Hvem passer Skinbooster For?

Skinbooster-behandlinger er en allsidig løsning som kan tilpasses et bredt spekter av hudtyper og aldersgrupper. Den er ideell for individer som søker å forbedre hudens generelle helse, tekstur, og utseende. Her er noen nøkkelgrupper som kan dra nytte av skinbooster:

 1. Personer med tørr hud: Hyaluronsyre er kjent for sin evne til å tiltrekke og holde på fuktighet. For de som sliter med tørr eller dehydrert hud, kan skinboosters gi dyptgående hydrering, noe som resulterer i mer smidig og livlig hud.
 2. Individer som ønsker å redusere fine linjer og rynker: Ved å forbedre hudens elastisitet og fylde, hjelper skinboosters med å minimere utseendet på fine linjer og tidlige aldringstegn.
 3. De som ønsker en mer luminøs hudtone: Skinboosters kan forbedre hudtonen og gi en sunn glød, perfekt for de som ønsker en mer strålende og jevn hud.
 4. Personer med lett skadet hud: Sol, forurensning, og andre miljøfaktorer kan skade huden over tid. Skinboosters kan bidra til å reparere og fornye lett skadet hud ved å fremme ny kollagenproduksjon og forbedre hudens naturlige helbredelsesprosesser.
 5. Individer som søker forebyggende hudpleie: Ikke bare er skinboosters effektive for å adressere eksisterende hudproblemer, men de kan også brukes som en forebyggende behandling for å opprettholde hudens ungdommelighet og forhindre fremtidige tegn på aldring.
 6. De som ønsker skreddersydde hudpleieløsninger: Med muligheten til å velge mellom ulike merker og formuleringer, som Restylane, Jalupro, og Profhilo, tilbyr skinboosters skreddersydde behandlinger som er tilpasset de spesifikke behovene til hver klient.
 7. Eldre Hud: Som en del av aldringsprosessen, reduseres kroppens naturlige produksjon av hyaluronsyre, noe som fører til at huden blir tørrere, mindre elastisk, og mer utsatt for rynker og fine linjer. For eldre mennesker, tilbyr Skinboosters en vital løsning for å reintrodusere hyaluronsyre direkte inn i huden. Dette kan betydelig forbedre hudens hydrering, elastisitet, og generelle utseende ved å gjenopprette tapt volum og redusere synligheten av aldringstegn.

Konklusjon

Skinboosters representerer en banebrytende tilnærming til moderne hudpleie, tilbyr en dypere og mer bærekraftig løsning for hudhydrering og foryngelse. Ved Vital Hudklinikk, er vårt mål å tilby skreddersydde behandlinger som møter de individuelle behovene til vår klientell. Ved å velge mellom topp merker som Restylane, Jalupro, og Profhilo, sikrer vi at hver klient mottar den mest effektive behandlingen for sin unike hudtype.

For mer informasjon eller for å bestille en konsultasjon, ta kontakt.

Ofte stilte spørsmål om Skinbooster

Er skinbooster-behandlinger smertefulle?

Behandlingen involverer injeksjoner, så du kan oppleve et lite stikk og trykk under prosedyren. Mange klinikker bruker en lokalbedøvende krem for å minimere ubehag.

Hvor lenge varer effekten av en skinbooster-behandling?

Effekten av en skinbooster-behandling kan vare fra 6 måneder til over et år, avhengig av individets hudtype, alder, og livsstil. Det anbefales ofte en serie med behandlinger for best mulig resultat, etterfulgt av vedlikeholdsbehandlinger.

Kan alle bruke skinboosters?

Skinboosters er egnet for de fleste hudtyper og aldre. De er spesielt fordelaktige for personer med tørr, dehydrert hud, de som ønsker å forbedre hudens tekstur og glød, samt de som ser etter en behandling for å redusere fine linjer og aldringstegn.

Er det noen bivirkninger?

Som med alle injeksjonsbehandlinger, kan det oppstå noen mindre bivirkninger som rødhet, hevelse, og blåmerker på injeksjonsstedene. Disse er vanligvis milde og forbigående.

Hvordan forbereder jeg meg til en skinbooster-behandling?

Det anbefales å unngå alkohol og blodfortynnende medisiner som aspirin et par dager før behandlingen for å redusere risikoen for blåmerker. Din hudlege vil gi deg spesifikke instruksjoner basert på din individuelle situasjon.

Kan jeg gå tilbake til mine daglige aktiviteter etter behandlingen?

Ja, de fleste kan gjenoppta sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen. Imidlertid anbefales det å unngå intens fysisk aktivitet og eksponering for sterk varme (som badstue eller intens sol) de første dagene etter behandlingen for å minimere hevelse og rødhet.

Kontraindikasjoner for skinboostere

De fleste kan få skinbooster-behandling, men det er visse grupper som bør unngå den:

 • Gravide eller de som ammer.
 • Individer med kroppsdysmorfisk lidelse.
 • De med visse nevrologiske sykdommer som Myasthenia Gravis, Bells Palsy, Guillain Barre, MS eller ALS.
 • Personer med blødersykdom. De som tar blodfortynnende medisiner, som Marevan og NOACS, bør også utvise forsiktighet.
 • De som er allergiske mot enten syntetisk hyaluronsyre eller hyaluronidase.
 • Individer med en pågående infeksjon i området eller generelt i kroppen.

Det er essensielt å merke seg at dette ikke er en komplett liste. Derfor er det viktig å diskutere helsehistorikken din med en helseprofesjonell før behandlingen.

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap