fbpx

Behandling:

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro er en revolusjonerende hudpleiebehandling som gir deg en ungdommelig og strålende hud.

Få myk og glatt hud med Jalupro Super Hydro – den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den næringen den trenger for å stråle ungdommelig og sunn!

Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å kombinere hyaluronsyre og aminosyrer. Med Jalupro Super Hydro kan du redusere synligheten av fine linjer, rynker og andre tegn på aldring. Produktet inneholder også antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler og gir en jevn og klar hudtone.

Denne enkle injeksjonsbehandlingen utføres av våre erfarne kosmetiske sykepleiere ved å sette 6 små injeksjoner rett under huden på hver side av ansiktet. Og det beste av alt er at det har få bivirkninger, slik at de fleste kan gå rett tilbake på jobb etter behandlingen. Du kan imidlertid oppleve små hevelser som ser ut som myggstikk i opptil 24 timer etter behandlingen.

Få tilbake hudens ungdommelige utstråling og opplev den fantastiske effekten av Jalupro Super Hydro du også. Denne superbehandlingen gir en naturlig boost av fukt, glød og næringsstoffer til huden din. Bestill nå og opplev den ultimate fuktighetsbehandlingen for en myk og glatt hud!

Kampanje: 2900,- for Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro er vår nyeste behandling, og vi kjører kampanje på denne i mars.

Book din behandling nå!

Bestill time:

Jalupro Super Hydro – KAMPANJE I MARS

2900,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...

Elixir peelinger – hudforbedring

Elixir peelinger – hudforbedring

En effektiv behandling! Prøv en av våre mest populære klinikkbehandlinger til hudforbedring. Denne gir gode resultater - som bekreftet av flere kliniske studier. Anti-aging peel - til deg som ønsker å jobbe med fine linjer, spenst og på samme tid få en generell...

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

En unik behandling for fukt og løft av hud Produktet injiseres fordelt på 10 stikk i ansiktet eller halsen. Herfra spres produktet til hele ansiktshuden/halsen.Man kan oppleve å få et blåmerke av behandlingen, men dette er stort sett mulig å unngå. Huden forynges ved...