Behandling:

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro er en revolusjonerende hudpleiebehandling som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt!
7

Den ultimate fuktighetsbehandlingen

Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro – den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt!

Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å kombinere hyaluronsyre og aminosyrer. Med Jalupro Super Hydro kan du redusere synligheten av fine linjer, rynker og andre tegn på aldring. Produktet inneholder også antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler og gir en jevn og klar hudtone.

Konsultasjon før behandling med Jalupro Super Hydro

For å få godkjent behandling med Jalupro ved Vital Hudklinikk så stilles det krav om at:

 1. Alle kunder må godkjennes av sykepleier eller evt. av klinikkens lege ved spesielle helseutfordringer før et behandlingsforløp med Jalupro kan iverksettes. Varighet for godkjenning er løpende, så lenge helsetilstanden ikke endrer seg.
 2. Aldersgrensen for å få injeksjonsbehandling i Norge er 18 år, men vi har 21 år på våre kosmetiske behandlinger.

Hvordan fungerer Jalupro Super Hydro?

Denne enkle injeksjonsbehandlingen utføres av våre erfarne kosmetiske sykepleiere ved å sette 6 små injeksjoner rett under huden på hver side av ansiktet. Og det beste av alt er at det har få bivirkninger, slik at de fleste kan gå rett tilbake på jobb etter behandlingen. Du kan imidlertid oppleve små hevelser som ser ut som myggstikk i opptil 24 timer etter behandlingen.

Få tilbake hudens ungdommelige utstråling og opplev den fantastiske effekten av Jalupro Super Hydro du også. Denne superbehandlingen gir en naturlig boost av fukt, glød og næringsstoffer til huden din. Bestill nå og opplev den ultimate fuktighetsbehandlingen for en myk og glatt hud!

Veiledning etter behandling

Umiddelbart etter prosedyren får man en lett hevelse på injeksjonstedet. Disse forsvinner vanligvis innen et tidsrom av 12-24 timer.

Noen ganger kan man oppleve midlertidige blåmerker. Men som en generell regel kan du fortsette med dine daglige aktiviteter, inkludert arbeid, neste dag.

Det er viktig å unngå direkte kontakt med behandlingsområdet de første 12 timene. Dette inkluderer å unngå å gni, massere, påføre sminke eller hudkremer, samt å besøke badstue. Det er også lurt å unngå hard fysisk aktivitet og ekstreme temperaturforandringer.

Selv om positive forandringer ofte kan merkes etter en enkelt behandling, anbefales det en oppfølgingsbehandling innen 4-6 uker for å sikre de beste resultatene. De oppnådde fordelene kan vare i opptil et år.

Som med alle hyaluronsyre-baserte behandlinger benyttet i klinikken, er Jalupro ikke-permanent, noe som betyr at det naturlig brytes ned over tid. Derfor kan periodiske behandlinger, kanskje 1-2 ganger årlig, hjelpe med å vedlikeholde og forlenge resultatene.

Hva du trenger å vite om Jalupro Super Hydro

 • Dette er ikke en tradisjonell filler
 • Jalupro Super Hydro betraktes som en biostimulator – den fremmer hudens naturlige produksjon av kollagen og elastin, noe som resulterer i en fastere hud og en reduksjon i synlige rynker.
 • Dens hovedoppgave er å reparere og revitalisere huden.
 • Behandlingens effektivitet er støttet av kliniske studier.
 • Den tilfører ikke unødvendig volum til huden, men fukter den dypt innenfra.
 • Behandlingen er rask og effektiv, med minimal nedetid.
 • Med færre injeksjoner, opplever pasientene mindre ubehag.
 • Det er en minimal risiko for bivirkninger som blåmerker eller andre komplikasjoner.

Bivirkninger

Jalupro Super Hydros ikke-animalske fillere er svært lik den hyaluronsyre vi naturlig har i kroppen. Dette bidrar til at den brytes ned på en naturlig måte, uten å produsere skadelige avfallsstoffer. Derfor er sannsynligheten for bivirkninger som allergiske reaksjoner minimal.

Selv om risikoen er lav, kan noen oppleve bivirkninger etter injeksjonen. De vanligste er mild hevelse, rødhet, ømhet og blåmerker ved injeksjonsstedet. Disse bivirkningene er midlertidige og forsvinner typisk innen 7-10 dager. Hudmisfarging kan også skje. Sjeldne, men mer alvorlige bivirkninger, som allergiske reaksjoner og infeksjoner, kan forekomme. Risikoen for iskemi er imidlertid veldig lav.

Kontraindikasjoner for Jalupro Super Hydro

De fleste kan få Jalupro-behandling, men det er visse grupper som bør unngå den:

 • Gravide eller de som ammer.
 • Individer med kroppsdysmorfisk lidelse.
 • De med visse nevrologiske sykdommer som Myasthenia Gravis, Bells Palsy, Guillain Barre, MS eller ALS.
 • Personer med blødersykdom. De som tar blodfortynnende medisiner, som Marevan og NOACS, bør også utvise forsiktighet.
 • De som er allergiske mot enten syntetisk hyaluronsyre eller hyaluronidase.
 • Individer med en pågående infeksjon i området eller generelt i kroppen.

Det er essensielt å merke seg at dette ikke er en komplett liste. Derfor er det viktig å diskutere helsehistorikken din med en helseprofesjonell før behandlingen.

Spørsmål om Jalupro Super Hydro?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.  

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt for evt spørsmål.

Bestill time:

Jalupro Super Hydro

3 990,-

Er du klar for uforglemmelig underholdning? Test lykken din i Plinko-spillet og vinn fantastiske premier! Klikk her: Plinko casino

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Rainbow tråder

Rainbow tråder

Hva er Rainbow tråder? Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst....

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Hvorfor får man sprengte blodkar? Årsaken til sprengte blodkar som teleangiektasier eller spindelvevsårer er ukjent. Man antar at både genetikk og livsstil spiller inn. Ved blant annet graviditet og stillestående statisk arbeid ser man gjerne en økning av sprengte...

MeLine Peel

MeLine Peel

Hva er MeLine® Peel? MeLine klinikk-behandling er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer kviser og tilstopninger. For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi å kombinere...