Aktuelt:

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du en lidenskapelig og faglig engasjert kosmetisk sykepleier? Da kan du være den vi søker til vårt team ved Vital hudklinikk.

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling.

Hva vi tilbyr:

  • En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig sterkt miljø.
  • Muligheter for faglig utvikling og videreutdanning innen kosmetisk dermatologi.
  • Et godt arbeidsmiljø preget av dyktige, engasjerte og støttende kollegaer.
  • Konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstider.

Hvem du er:

  • Utdannet sykepleier med videreutdanning eller sertifisering innen kosmetisk sykepleie.
  • Erfaring fra arbeid med kosmetiske behandlinger er ønskelig, men nyutdannede med riktig holdning og motivasjon oppfordres også til å søke.
  • Du er profesjonell, omhyggelig og har gode kommunikasjonsferdigheter.
  • Du trives i en rolle hvor du får jobbe selvstendig, men også som del av et team.
  • Du er dedikert til å holde deg oppdatert på de nyeste metodene og teknologiene innen faget.

Søknadsprosess: Er du interessert i å bli en del av vårt team? Send din CV og en kort søknad hvor du forteller om hvorfor du ønsker å jobbe hos oss og hva du kan bringe til teamet til Lene på lene@vitalhudklinikk.no.

Vi ser frem til å høre fra deg og muligens ønske deg velkommen til vårt team. Vær rask – vi gjennomgår søknader fortløpende og stillingen kan bli besatt når som helst.

Bli en del av et team som er lidenskapelig opptatt av å gi våre kunder den beste behandlingen og oppfølgingen. Vi tror at din innsats kan gjøre en stor forskjell for våre kunder og vår klinikk.

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Personlig tilpasset Hudpleie: Viktigheten av Hudanalyse – 2024 Guide

Personlig tilpasset Hudpleie: Viktigheten av Hudanalyse – 2024 Guide

Skreddersydd hudpleie: Hvorfor starte med hudanalyse / hudscanning? I en verden hvor hudpleieindustrien flommer over av generiske løsninger, kan skreddersydd hudpleie stå frem som nøkkelen til ekte hudhelse og velvære. Sentralt i denne tilnærmingen er hudanalysen – en...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap