fbpx

Behandling:

SuneKOS Performa

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som kan være vanskelig å behandle med behandlinger som filler og botox.

Naturlig injeksjonsbehandling

Vi har fått den nye og forbedrede versjonen av Sunekos! Vi kan skape enda bedre resultat, for nå bruker vi bruker vi litt mer produkt i én behandling. Vi har mange fornøyde kunder som har blitt behandlet med Sunekos 200, og nå har vi altså fått Sunekos Performa.

Vi har sett flere eksempler på at Sunekos kan forbedre hudkvaliteten, lysne mørke ringer rundt øynene, og ha en oppstrammende effekt på løsere hud. Vi har nå mulighet til å behandle øyne, men også hals/bryst, området rundt munnen eller generelle linjer i ansiktet.

Sunekos er en naturlig injeksjonsbehandling der ren hyaluronsyre, aminosyrer og naturlige ingredienser stimulerer cellene, bidrar til produksjon av kollagen og elastin, gjenoppretter volumtap og motvirker dermed huden aldringsprosess. Sunekos er helt uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand. Resultatet kan vare opptil 6-12 måneder. Det anbefales at du følger opp med behandling hver sjette måned.

Bestill time

SuneKos 200

1.990,- kr

SuneKos 200 x3

4.990,- kr

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Få myk og glatt hud med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den næringen den trenger for å stråle ungdommelig og sunn! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å kombinere...

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...