Behandling:

MeLine Peel

MeLine® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn til både lyse og mørke hudtyper. Behandlingen skreddersys etter ditt behov og omfatter peeling i klinikk og hjemmeprodukter.
7

Hva er MeLine® Peel?

MeLine klinikk-behandling er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer kviser og tilstopninger.

For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi å kombinere MeLine®klinikk-behandlinger med tilhørende hjemmeprodukter. Vi fører hele serien på begge våre avdelinger.

MeLine® peel utføres ved følgende pigmenteringer:

  • Ujevn pigmentering etter solskader som er kommet over tid som flekkvise lesjoner på huden.
  • Solflekker eller solar lentigo er en type pigmentflekker som skyldes langvarig eksponering for sol. De fleste får slike flekker med årene.
  • Melasma som er en vanlig hudtilstand som kjennetegnes av mørke, ujevne flekker på huden. Tilstanden oppstår ofte i ansiktet, spesielt på kinnene, pannen, nesen og overleppen, men kan også forekomme på andre deler av kroppen som er utsatt for sollys. Tilstanden  kan oppstå hos personer i alle aldre, men forekommer oftest hos kvinner i fertil alder og under graviditet, som følge av hormonelle endringer. Andre faktorer som kan utløse melasma inkluderer eksponering for sollys, varme og lysfølsomme medisiner.
  • Postinflammatorisk hyperpigmentering (PIH) som kommer av tidligere inflammasjoner som akne eller etter skader som er påført huden.
  • Generell ujevn hudtone og som ønsker forbedring av hudstrukturen.

Hvor mange behandlinger MeLine® kreves?

MeLine® Peel anbefales utført èn gang i måneden i 2-3 måneder. Mellom hver klinikkbehandling benyttes produkter til hjemmebehandling. Deretter anbefales en vedlikeholdsbehandling i året, i tillegg til aktive hjemmeprodukter og solkrem for å bevare resultatet.

Hvor lang tid tar MeLine® behandlingen?

Behandlingen tar ca. 45 minutter og du opplever ikke ubehag eller smerte, kun en svak varmefølelse. Det er viktig at du beskytter huden godt de neste 4-7 dagene etter klinikkbehandlingen. Kun fuktighetspleie og solbeskyttelse skal påføres. Deretter fortsetter du bruken av de aktive produktene for videre behandling hjemme frem til neste behandling i klinikk.

Hvilke resultat kan jeg forvente av MeLine® Peeling?

MeLine® gir både raske og effektive resultater. Du kan forvente stor forbedring innen 60-90 dager, hvis du følger protokollen. Det innebærer 2-3 klinikkbehandlinger, samt produkter for hjemmebruk. Du må som minimum anvende MeLine® Night og Pigment Home Mask, samt solbeskyttelse. Når du har oppnådd ønsket resultat, må du fortsette å anvende hjemmeproduktene for å vedlikeholde resultatet, samt unngå tilbakefall. I tillegg til å få gode resultater på ujevn hudtone, vil produktene korrigere og forebygge andre aldringstegn, som fine linjer og rynker. Huden blir glattere, jevnere og får mer fylde. De med urenheter vil oppleve en forbedring, samt få en mindre fet hud

MELINE PIGMENT PEEL

1.990,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Rainbow tråder

Rainbow tråder

Hva er Rainbow tråder? Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst....

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Hvorfor får man sprengte blodkar? Årsaken til sprengte blodkar som teleangiektasier eller spindelvevsårer er ukjent. Man antar at både genetikk og livsstil spiller inn. Ved blant annet graviditet og stillestående statisk arbeid ser man gjerne en økning av sprengte...

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...