Behandling:

Rainbow tråder

Trådløft er en teknikk som strammer opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og det finnes forskjellige type tråder.
7

Hva er Rainbow tråder?

Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst.

RAINBOW PDO – både for unge og voksne

Kollagen stimulerende tråder passer alle hudtyper og kan brukes på yngre som ønsker å forebygge aldring, fine linjer, forbedre acne arr.

For voksen hud gir de spenst og mer elastisitet der huden er svekket av alder, sol , inflammasjon, generell livsstil som påvirker hudens helse.

​RAINBOW COG – for tykkere hud

Trådene krever en tykkere hudkvalitet og passer for deg som ønsker løft og / eller kontur effekt.

Områder som kan behandles:

  • Kinn
  • Overleppe
  • Under øyner
  • Hals

Hvordan utføres en Rainbow tråd-behandling?

Før en behandling med kollagenstimulerende tråder, må du sitte med bedøvelseskrem for og deretter settes trådene inn med tynne nåler. Antall tråder varierer ut fra behandlingsområdet.  Det er alltid en risiko for blåmerker som varer i 7 – 10 dager og en hevelse som avtar innen 2-3 dager.

Ved behandling med COG -tråder bruker vi lokalbedøvelse som vil sitte i 3-4 timer etter behandling. Du kan derfor føle at du er nummen i munnen, kan sikle litt, og man er hoven så lenge bedøvelsen sitter i. Disse symptomene avtar i løpet av noen timer. Fordi trådene er litt tykkere, kan du føle deg litt sår og hoven i ansiktet i ca 3-4 uker etter behandlingen, noe som er helt normalt og forbigående.

Hvordan fungerer Rainbow trådløft?

I trådløftprosedyrer blir tynne tråder laget av PDO-materiale satt inn i huden for å gi støtte og løft til slapp hud. Disse trådene fungerer som en slags forankring for huden og stimulerer samtidig kollagenproduksjonen, som bidrar til å forbedre hudens fasthet og elastisitet. Trådene gir huden et skånsomt og lett løft.

Hvor lenge varer en Rainbow trådløft?

Effekten kommer gradvis over måneder og behandlingen varer i omtrent 1-2 år og du kan vanligvis sette nye tråder etter denne perioden.

Hvem kan ta Rainbow trådløft?

Behandlingen passer for alle menn og kvinner som ønsker å utbedre rynker og moderat løs hud på hals og i ansiktet. Trådløft anbefales ikke hos de med mer avansert hudaldring, hvor huden har blitt betydelig hengende og løs. Du må være frisk og ha hel hud på behandlingsområdet. Vi utfører ikke behandlingen på gravide eller ammende.

Vi har 21 års grense på alle våre kosmetiske behandlinger.

Behandlingen kan lett kombineres med både injeksjoner og laser på et senere tidspunkt for best resultat.

Vi anbefaler alltid en konsultasjon før trådløft behandling.

Rainbow løft (8-10 tråder)

7.000,-

Rainbow miniløft (2-4 tråder)

3.000,-

Rainbow øyetråder

3.990,-

Rainbow Collagen + Løft hals

2.600,-

Rainbow Fill-up tråder

1.500,-

Rainbow Collagen tråder (20-50stk)

3.990,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Hvorfor får man sprengte blodkar? Årsaken til sprengte blodkar som teleangiektasier eller spindelvevsårer er ukjent. Man antar at både genetikk og livsstil spiller inn. Ved blant annet graviditet og stillestående statisk arbeid ser man gjerne en økning av sprengte...

MeLine Peel

MeLine Peel

Hva er MeLine® Peel? MeLine klinikk-behandling er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer kviser og tilstopninger. For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi å kombinere...

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...