Behandling:

Medisinsk Dermapen

Microneedling (Medisinsk Dermapen) er spesielt effektivt for behandling av fine linjer, rynker, arr, akne-arr, strekkmerker, samt forbedring av hudens overordnede tekstur og tone.
7

Få en jevn og frisk hud med Microneedling / Medisinsk Dermapen

Føler du at huden din har mistet litt spenst og elastisitet? Ønsker du en trygg og effektiv måte å behandle rynker, pigmenter, linjer eller arr på? Prøv Microneedling!

Ved å bruke avanserte, dyptgående og veldokumentert behandlinger, kan du enkelt friske opp en sliten hud, redusere rynker og arr og få en fornyet hudoverflate.

Hva er Microneedling med Medisinsk Dermapen?

Microneedling, ofte utført med en medisinsk Dermapen, er en banebrytende hudfornyelsesteknikk som tilbyr en effektiv løsning for å forbedre hudens utseende og tekstur. Denne minimalt invasive behandlingen benytter en enhet utstyrt med fine nåler for å skape tusenvis av mikroskopiske punkteringer i hudens øverste lag. Disse kontrollerte skadene stimulerer kroppens naturlige helingsprosess, inkludert produksjonen av kollagen og elastin, som er essensielle for å opprettholde hudens fasthet og elastisitet.

Hvem kan behandles med Microneedling?

Microneedling er spesielt effektivt for behandling av fine linjer, rynker, arr, akne-arr, strekkmerker, samt forbedring av hudens overordnede tekstur og tone. Behandlingen er tilpasset individuelle hudtyper og problemer, noe som gjør den egnet for nesten alle, og kan utføres på forskjellige deler av kroppen, inkludert ansikt, hals, dekolletasje, og hender.

Hva er fordelene med Microneedling?

Fordelene med microneedling inkluderer ikke bare forbedret hudkvalitet og utseende, men også minimal nedetid sammenlignet med mer invasive prosedyrer. Dette gjør microneedling til et populært valg for de som søker en effektiv anti-aging behandling eller ønsker å reparere visse hudproblemer uten langvarig helingsprosess. Med sin evne til å levere merkbare forbedringer på en sikker og effektiv måte, står microneedling med Dermapen frem som en foretrukket metode innen moderne dermatologisk estetikk.

Microneedling har dokumentert effekt på aknearr, linjer, og faktisk også brannsår.

Bestill time

Medisinsk microneedling m/dermapen + peel

3490,-

Medisinsk microneedling hals/bryst

3490,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...