Behandling:

Exilis – Hudoppstramming

Trygg og effektiv behandling som bruker høyfrekvente radiobølger til å stimulere og styrke kollagen, reduserer rynker og slapphet.
7

Unngå sig i ansiktet med hudoppstramming

Etter hvert som vi blir eldre mister vi spent og volum i ansiktet, og huden har lett for å dra seg nedover, få et «sig», fordi vi mister collagen. Huden blir hengende ned, og man føler fort at man ser sliten ut og kanskje til og med eldre ut enn man er, og rynker dannes. Med skin-tightening kan du forebygge og forbedre dette helt uten kirurgiske inngrep.

Exilis har blitt kåret til årets beste maskin innen sitt felt i både England og USA de to siste årene, og har vist utrolig gode dokumenterte resultater.

Behandlingen bør gjentas 4 ganger i løpet av 4-8 ukers periode fra man går i gang med behandlingen. Det er viktig at hele behandlingsplanen fullføres innen 8 uker, og at man venter 6-12 måneder før man starter ny behandling. Dette er fordi collagenet skal ha tid til å bygge seg opp.

Bestill time

Exilis – Panne/Øyner

1950,-

Exilis – Nedre ansikt

1950,-

Exilis – Hals

1950,-

Exilis – Bryst

1950,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...