fbpx

Behandling:

Exilis – Hudoppstramming

Trygg og effektiv behandling som bruker høyfrekvente radiobølger til å stimulere og styrke kollagen, reduserer rynker og slapphet.

Unngå sig i ansiktet med hudoppstramming

Etter hvert som vi blir eldre mister vi spent og volum i ansiktet, og huden har lett for å dra seg nedover, få et «sig», fordi vi mister collagen. Huden blir hengende ned, og man føler fort at man ser sliten ut og kanskje til og med eldre ut enn man er, og rynker dannes. Med skin-tightening kan du forebygge og forbedre dette helt uten kirurgiske inngrep.

Exilis har blitt kåret til årets beste maskin innen sitt felt i både England og USA de to siste årene, og har vist utrolig gode dokumenterte resultater.

Behandlingen bør gjentas 4 ganger i løpet av 4-8 ukers periode fra man går i gang med behandlingen. Det er viktig at hele behandlingsplanen fullføres innen 8 uker, og at man venter 6-12 måneder før man starter ny behandling. Dette er fordi collagenet skal ha tid til å bygge seg opp.

Bestill time

Exilis – Panne/Øyner

1950,-

Exilis – Nedre ansikt

1950,-

Exilis – Hals

1950,-

Exilis – Bryst

1950,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Få myk og glatt hud med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den næringen den trenger for å stråle ungdommelig og sunn! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å kombinere...

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...