Behandling:

Elixir peelinger – hudforbedring

Fruktsyrepeeling er en av våre mest populære klinikkbehandlinger til hudforbedring. Flere kliniske studier har bekreftet av fruktsyrepeeling er en effektiv behandlingsmetode for hudforbedring.
7

En effektiv behandling med Elixir!

Prøv en av våre mest populære klinikkbehandlinger til hudforbedring. Denne gir gode resultater – som bekreftet av flere kliniske studier.

Anti-aging peel – til deg som ønsker å jobbe med fine linjer, spenst og på samme tid få en generell hudforbedring.

Anti-pigmentation peel – helt super på en hud som har en ujevn pigmentering, eller solar lentigo («leverflekker») i huden.

Mandelpeel – fantastisk til en hud som sliter med akne, rosacea, perioral dermatitt og andre betennelsestilstander i huden. Virker anti-bakteriell og beroligende på huden.

Disse peelingene er supre i kombinasjon med Elixir hjemmeprogram – for enda raskere resultater!

Hva er Fruktsyrepeeling?

Fruktsyrepeeling med Elixir er en avansert hudpleiebehandling som tilbyr dyptgående fornyelse og forbedring av hudens tekstur og utstråling. Denne type peeling bruker AHA (alfa-hydroksysyrer) eller BHA (beta-hydroksysyrer), som er naturlig forekommende syrer hentet fra ulike frukter. Elixir, kjent for sine høykvalitets hudpleieprodukter, har utviklet en linje av fruktsyrepeelinger som effektivt eksfolierer det øverste laget av død hud, stimulerer cellefornyelsen, og fremmer produksjonen av nytt kollagen.

Behandlingen er spesielt gunstig for de som ønsker å bekjempe tegn på aldring, som fine linjer og rynker, forbedre hudens tekstur ved å redusere acne og arr, samt å jevne ut hudtonen ved å minske hyperpigmentering og solskader. Fruktsyrepeeling med Elixir er designet for å være skånsom nok for regelmessig bruk, samtidig som den er kraftfull nok til å gi merkbare resultater.

Bivirkninger med Fruktsyrepeeling

Etter behandlingen kan man oppleve en lett prikking eller rødhet i huden, men disse symptomene er vanligvis kortvarige. Med regelmessig bruk, vil fruktsyrepeeling med Elixir bidra til en mer strålende, jevn, og ungdommelig hud.

Bestill time

Anti-pigmentation peel

1190,-

Anti-aging peel

1190,-

Mandel peel

1190,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Rainbow tråder

Rainbow tråder

Hva er Rainbow tråder? Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst....

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Hvorfor får man sprengte blodkar? Årsaken til sprengte blodkar som teleangiektasier eller spindelvevsårer er ukjent. Man antar at både genetikk og livsstil spiller inn. Ved blant annet graviditet og stillestående statisk arbeid ser man gjerne en økning av sprengte...

MeLine Peel

MeLine Peel

Hva er MeLine® Peel? MeLine klinikk-behandling er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer kviser og tilstopninger. For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi å kombinere...