Behandling:

Elixir peelinger – hudforbedring

Fruktsyrepeeling er en av våre mest populære klinikkbehandlinger til hudforbedring. Flere kliniske studier har bekreftet av fruktsyrepeeling er en effektiv behandlingsmetode for hudforbedring.
7

En effektiv behandling med Elixir!

Prøv en av våre mest populære klinikkbehandlinger til hudforbedring. Denne gir gode resultater – som bekreftet av flere kliniske studier.

Anti-aging peel – til deg som ønsker å jobbe med fine linjer, spenst og på samme tid få en generell hudforbedring.

Anti-pigmentation peel – helt super på en hud som har en ujevn pigmentering, eller solar lentigo («leverflekker») i huden.

Mandelpeel – fantastisk til en hud som sliter med akne, rosacea, perioral dermatitt og andre betennelsestilstander i huden. Virker anti-bakteriell og beroligende på huden.

Disse peelingene er supre i kombinasjon med Elixir hjemmeprogram – for enda raskere resultater!

Hva er Fruktsyrepeeling?

Fruktsyrepeeling med Elixir er en avansert hudpleiebehandling som tilbyr dyptgående fornyelse og forbedring av hudens tekstur og utstråling. Denne type peeling bruker AHA (alfa-hydroksysyrer) eller BHA (beta-hydroksysyrer), som er naturlig forekommende syrer hentet fra ulike frukter. Elixir, kjent for sine høykvalitets hudpleieprodukter, har utviklet en linje av fruktsyrepeelinger som effektivt eksfolierer det øverste laget av død hud, stimulerer cellefornyelsen, og fremmer produksjonen av nytt kollagen.

Behandlingen er spesielt gunstig for de som ønsker å bekjempe tegn på aldring, som fine linjer og rynker, forbedre hudens tekstur ved å redusere acne og arr, samt å jevne ut hudtonen ved å minske hyperpigmentering og solskader. Fruktsyrepeeling med Elixir er designet for å være skånsom nok for regelmessig bruk, samtidig som den er kraftfull nok til å gi merkbare resultater.

Bivirkninger med Fruktsyrepeeling

Etter behandlingen kan man oppleve en lett prikking eller rødhet i huden, men disse symptomene er vanligvis kortvarige. Med regelmessig bruk, vil fruktsyrepeeling med Elixir bidra til en mer strålende, jevn, og ungdommelig hud.

Bestill time

Anti-pigmentation peel

1190,-

Anti-aging peel

1190,-

Mandel peel

1190,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...