fbpx

Aktuelt:

Friskere hud uten å bruke nåler? Prøv PRX-T 33

Den ultimate behandlingen til huden året rundt!

Hva er PRX-T33?

PRX-T33 er en nålefri behandling. PRX-T33 inneholder TCA og passer for nesten alle
hudtyper. Behandlingen utføres med en spesielle massasjeteknikk for og optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at produktet ikke forårsaker “Frosting” slik TCA
vanligvis gjør, og at behandlingen kan brukes til alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimalt med flass.

Er behandlingen smertefull?

Behandlingen er ikke smertefull. Du kan oppleve lett kriblende og varm følelse i huden under selve behandlingen. Dette avtar raskt og er veldig moderat.

Har huden nedetid etter behandling?

Huden har ingen nedetid etter behandling. Du kan gå rett tilbake på jobb og hverdagslige aktiviteter. Kun en helt mild form for flass og tørrhet vil kunne oppstå et par dager etter behandling.

Hvor mange behandlinger er nødvendig for å se resultater?
Antall behandlinger varierer avhengig av området som behandles. Det anbefales imidlertid å følge en kur på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.

BEHANDLINGSOMRÅDER
PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:
• Rynker og linjer
• Pigmenteringer/solskader
• Tørr hud
• Tapt elastisitet
• Sprengte blodkar
• Arr

PRX-T33 kan kombineres med estetiske behandlinger:
• Injeksjonsbehandlinger
• Dermapen
• LaserKontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hvordan gjenoppbygge huden etter sommeren hos Vital Hudklinikk

Hvordan gjenoppbygge huden etter sommeren hos Vital Hudklinikk

Veien til sunn og strålende hud med Vital Hudklinikk En av de mest effektive behandlingene for å gjenoppbygge huden er den unike bio-C peel fra Innoaesthetics. Denne behandlingen er spesielt formulert for å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens tekstur og...

Nyhet og månedens produkt i Juli – Nova Collection

Nyhet og månedens produkt i Juli – Nova Collection

THE NOVA COLLECTION SOLPRODUKTER. ELIXIR COSMECEUTICALS har endelig kommet ut med tre innovative produkter som gir deg høy solbeskyttelse samtidig som den opprettholder en sunn og frisk sommerglød. Nova Cream SPF 30+ - Lett og vannfast Nova Cream SPF 30+ passer alle...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap