fbpx

Aktuelt:

Friskere hud uten å bruke nåler? Prøv PRX-T 33

Den ultimate behandlingen til huden året rundt!

Hva er PRX-T33?

PRX-T33 er en nålefri behandling. PRX-T33 inneholder TCA og passer for nesten alle
hudtyper. Behandlingen utføres med en spesielle massasjeteknikk for og optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at produktet ikke forårsaker “Frosting” slik TCA
vanligvis gjør, og at behandlingen kan brukes til alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimalt med flass.

Er behandlingen smertefull?

Behandlingen er ikke smertefull. Du kan oppleve lett kriblende og varm følelse i huden under selve behandlingen. Dette avtar raskt og er veldig moderat.

Har huden nedetid etter behandling?

Huden har ingen nedetid etter behandling. Du kan gå rett tilbake på jobb og hverdagslige aktiviteter. Kun en helt mild form for flass og tørrhet vil kunne oppstå et par dager etter behandling.

Hvor mange behandlinger er nødvendig for å se resultater?
Antall behandlinger varierer avhengig av området som behandles. Det anbefales imidlertid å følge en kur på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.

BEHANDLINGSOMRÅDER
PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:
• Rynker og linjer
• Pigmenteringer/solskader
• Tørr hud
• Tapt elastisitet
• Sprengte blodkar
• Arr

PRX-T33 kan kombineres med estetiske behandlinger:
• Injeksjonsbehandlinger
• Dermapen
• LaserKontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Fordeler når man fjerner hår med laser.-Noen opplever inngrodde hår ved voksing eller barbering, dette kan du bli kvitt når du fjerner hår med laser.-Synlige hår i hårsekken vil bli borte.-Irritasjon/kløe kan oppstå av hår og barbering/voksing, fjerner du hår med...

Hva er Restylane?

Hva er Restylane?

Med Restylane gjør du et trygt valg. HVORFOR VOLUMISERE MED RESTYLANE? Det naturlige volumet i kinnene skaper en mykheten forbundet med et sunt og friskt utseende. Med årene kan vi miste noe av dette volumet, som fører til flatere kinn og at man kan se trøttere ut. Et...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap