fbpx

Aktuelt:

Hva er Restylane?

Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, øke volume, forme leppene og framheve konturer.

Med Restylane gjør du et trygt valg.

HVORFOR VOLUMISERE MED RESTYLANE?

Det naturlige volumet i kinnene skaper en mykheten forbundet med et sunt og friskt utseende. Med årene kan vi miste noe av dette volumet, som fører til flatere kinn og at man kan se trøttere ut.

Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen- og elastinfiber brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og man opplever volumtap og linjer. 

Kundene våre har ulike grunner for å ønske en volum-behandling. Belastende perioder i livet kan sette sitt preg på ansiktet, og det samme kan overdrevet soling, eller genetikk. Vi treffer daglig helt vanlige folk, med ønske om å tilføre volum eller myke opp ansiktstrekkene sine. De ønsker alle å fortsatt se ut som seg selv, bare litt freshere.

Det å øke volumet med Restylane kan bidra til at føler du ser friskere og sunnere ut, øke elastisiteten i huden, øke fuktigheten og forynge ansiktet. 

«Tilfører naturlig volum og gjenoppretter tapt volum forårsaket av aldring.»

Er Restylane noe for meg?

Restylane er den filleren på markedet som er mest lik kroppens egen. Dette er grunnen til at det oppleves svært få reaksjoner ved behandling med disse produktene. Kontakt oss dersom du lurer på om behandlingen passer for deg, eller book direkte på nett her:

Restylane Lene CTA

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hvordan gjenoppbygge huden etter sommeren hos Vital Hudklinikk

Hvordan gjenoppbygge huden etter sommeren hos Vital Hudklinikk

Veien til sunn og strålende hud med Vital Hudklinikk En av de mest effektive behandlingene for å gjenoppbygge huden er den unike bio-C peel fra Innoaesthetics. Denne behandlingen er spesielt formulert for å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens tekstur og...

Nyhet og månedens produkt i Juli – Nova Collection

Nyhet og månedens produkt i Juli – Nova Collection

THE NOVA COLLECTION SOLPRODUKTER. ELIXIR COSMECEUTICALS har endelig kommet ut med tre innovative produkter som gir deg høy solbeskyttelse samtidig som den opprettholder en sunn og frisk sommerglød. Nova Cream SPF 30+ - Lett og vannfast Nova Cream SPF 30+ passer alle...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap