Aktuelt:

Hva er Restylane?

Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, øke volume, forme leppene og framheve konturer.

Med Restylane gjør du et trygt valg.

HVORFOR VOLUMISERE MED RESTYLANE?

Det naturlige volumet i kinnene skaper en mykheten forbundet med et sunt og friskt utseende. Med årene kan vi miste noe av dette volumet, som fører til flatere kinn og at man kan se trøttere ut.

Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen- og elastinfiber brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og man opplever volumtap og linjer. 

Kundene våre har ulike grunner for å ønske en volum-behandling. Belastende perioder i livet kan sette sitt preg på ansiktet, og det samme kan overdrevet soling, eller genetikk. Vi treffer daglig helt vanlige folk, med ønske om å tilføre volum eller myke opp ansiktstrekkene sine. De ønsker alle å fortsatt se ut som seg selv, bare litt freshere.

Det å øke volumet med Restylane kan bidra til at føler du ser friskere og sunnere ut, øke elastisiteten i huden, øke fuktigheten og forynge ansiktet. 

«Tilfører naturlig volum og gjenoppretter tapt volum forårsaket av aldring.»

Er Restylane noe for meg?

Restylane er den filleren på markedet som er mest lik kroppens egen. Dette er grunnen til at det oppleves svært få reaksjoner ved behandling med disse produktene. Kontakt oss dersom du lurer på om behandlingen passer for deg, eller book direkte på nett her:

Restylane Lene CTA

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Er du vår nye kosmetiske sykepleier?

Vårt mål er å tilby førsteklasses behandlinger innen hudhelse og kosmetisk medisin, og vi ønsker oss en kollega som deler vår entusiasme for å gi våre kunder en profesjonell og omsorgsfull behandling. Hva vi tilbyr: En spennende arbeidshverdag i et dynamisk og faglig...

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap