fbpx

Aktuelt:

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Hos oss har vi markedets beste laser for hårfjerning. De er veldokumenterte og fjerner effektivt uønsket hårvekst.

Fordeler når man fjerner hår med laser.
-Noen opplever inngrodde hår ved voksing eller barbering, dette kan du bli kvitt når du fjerner hår med laser.
-Synlige hår i hårsekken vil bli borte.
-Irritasjon/kløe kan oppstå av hår og barbering/voksing, fjerner du hår med laser vil dette bedres og kan bli helt borte.

Hvem kan ta hårfjerning?

For best mulig effekt av hårfjerning trenger vi at hårene er mørke, det vil si at du kan se at håret er mer pigmentert enn huden. Lyse, rødlige eller grå hår vil ikke ha noen effekt av hårfjerning. Vi anbefaler heller ikke gravide eller ammende å ta hårfjerning. Bruker du medisiner som kan gjøre huden din lysømfintlig kan du heller ikke ta hårfjerning. Vi behandler kunder med PCO/PCOS med gode resultater, men det kan ofte kreve litt ekstra behandling eller tettere vedlikehold.

Hvordan foregår behandling med laser?

Laseren leder varme ned i hårsekken. Denne varmen ødelegger hårroten. Dette skjer kun hvis håret har pigment. De fleste merker ingen sårhet eller ubehag etter behandling. Varmen som skapes under behandling kan irritere hårsekken og det vil kunne komme en liten hevelse i hårsekken, dette forsvinner raskt etter behandling. Det kreves mellom 6-10 behandlinger for å få et godt resultat. Vi anbefaler 6 uker mellom hver behandling. Vedlikehold er også anbefalt, det vil si en vedlikeholdsbehandling årlig. Noen områder som er mer hormonelle krever ofte mer vedlikehold.

Hva må du huske på før og etter behandling?

Hårene skal kun barberes og det kan gjøres et par dager før behandling. Ingen sol, selvbruning eller solarium 4-6 uker før behandling. Unngå trening, sauna og bading rett etter laserbehandling for å slippe irritasjon.

Velkommen til oss!

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hva er Restylane?

Hva er Restylane?

Med Restylane gjør du et trygt valg. HVORFOR VOLUMISERE MED RESTYLANE? Det naturlige volumet i kinnene skaper en mykheten forbundet med et sunt og friskt utseende. Med årene kan vi miste noe av dette volumet, som fører til flatere kinn og at man kan se trøttere ut. Et...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap