Aktuelt:

Jalupro Super Hydro – ny revolusjonerende behandling hos Vital Hudklinikk!

Jalupro Super Hydro er en revolusjonerende hudpleiebehandling som gir deg en ungdommelig og strålende hud.

Dette unike produktet kombinerer hyaluronsyre og aminosyrer for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt som gjør at huden ser myk og glatt ut. Jalupro Super Hydro er spesielt designet for å tilføre huden de næringsstoffene den trenger for å bekjempe aldring og gi en sunn og ungdommelig glød.

Denne innovative hudpleiebehandlingen er ideell for alle hudtyper, og kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer, rynker og andre tegn på aldring. 

Produktet inneholder også antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler, og gir en jevn og klar hudtone.

Jalupro Super Hydro er en enkel injeksjons-behandling

Jalupro Super Hydro er en enkel injeksjons-behandling som utføres av våre erfarne kosmetiske sykepleiere. Behandlingen utføres ved 6 små injeksjoner rett under huden på hver side av ansiktet. Den har få bivirkninger og de fleste kan gå rett tilbake på jobb etter behandling. Noen kan oppleve små hevelser som ser ut som myggstikk i opptil 24-timer etter behandling. 

Dette er en super behandling for å gi en naturlig boost av fukt, glød og næringsstoffer til huden din.

Opplev den fantastiske effekten av Jalupro Super Hydro, og gjenopprett hudens ungdommelige utstråling i dag!

Se alle våre behandlinger

Se utvalget av behandlinger vi tilbyr hos Vital Hudklinikk

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er skinbooster? Og hvilken skal du velge?

Hva er Skinboosters? Skinboosters er en form for hudpleiebehandling designet for å forbedre hudens kvalitet på et dypere nivå. I motsetning til tradisjonelle fuktighetskremer som virker på hudens overflate, arbeider skinboosters ved å tilføre hyaluronsyre direkte...

Share via
Copy link