fbpx

Aktuelt:

Hudoppstramming med Exilis

Stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin, som gjør huden fastere og mer spenstig.

Med årene mister huden volum og elastisitet. Dette kommer av nedsatt celleaktivitet i huden.

Dette er en helt naturlig del av aldringsprosessen vår, men med Exilis kan du forebygge og forbedre hudens kvalitet helt uten kirurgiske inngrep.

Exilis gir økt kollagen i huden ved at den stimulerer hudens egen produksjon av kollagen. Behandlingen er skånsom mot huden, med sin unike kombinasjon av støm og ultralyd.

Hvem er den beste kandidaten for behandlingen?

En hud med begynnende aldringstegn og tapt elastisitet er den beste kandidaten for behandlingen. Hvis aldringsprosessen av huden har gått for langt er det ikke sikkert at du er rett kandidat for behandlingen.

Hvor lang tid tar behandlingen og hvor ofte må den gjentas?

– Selve behandlingen er kort og effektiv med en varighet ca 30 min per område.
– Ikke smertefullt
– Gjentas 4 ganger i en periode på 4-8 uker.
– Huden jobber i 6-12 måneder med å bygge opp kollagenet, og det er derfor viktig og ikke starte ny behandling før 6 til 12 måneder er gått.

Områder vi behandler:

– Rundt øyne/øvre del ansikt
– Nedre del ansikt
– Hals

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Fordeler når man fjerner hår med laser.-Noen opplever inngrodde hår ved voksing eller barbering, dette kan du bli kvitt når du fjerner hår med laser.-Synlige hår i hårsekken vil bli borte.-Irritasjon/kløe kan oppstå av hår og barbering/voksing, fjerner du hår med...

Share via
Copy link
Powered by Social Snap