Behandling:

Sunekos Performa

Sunekos er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som kan være vanskelig å behandle med behandlinger som filler og botox.
7

Mange plages av mørke ringer, linjer, poser eller sliten hud under øynene. Vi har en løsning for deg: den innovative og prisvinnende injeksjonsbehandlingen, Sunekos.

Naturlig injeksjonsbehandling med Sunekos

Vi har fått den nye og forbedrede versjonen av Sunekos! Vi kan skape enda bedre resultat, for nå bruker vi bruker vi litt mer produkt i én behandling. Vi har mange fornøyde kunder som har blitt behandlet med Sunekos, og nå har vi altså fått Sunekos Performa.

Vi har sett flere eksempler på at Sunekos kan forbedre hudkvaliteten, lysne mørke ringer rundt øynene, og ha en oppstrammende effekt på løsere hud. Vi har nå mulighet til å behandle øyne, men også hals/bryst, området rundt munnen eller generelle linjer i ansiktet.

Sunekos er en naturlig injeksjonsbehandling der ren hyaluronsyre, aminosyrer og naturlige ingredienser stimulerer cellene, bidrar til produksjon av kollagen og elastin, gjenoppretter volumtap og motvirker dermed huden aldringsprosess. Sunekos er helt uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand. Resultatet kan vare opptil 6-12 måneder. Det anbefales at du følger opp med behandling hver sjette måned.

Konsultasjon før Sunekos behandling

For å få godkjent behandling med Sunekos ved Vital Hudklinikk så stilles det krav om at:

  1. Alle kunder må godkjennes av sykepleier eller evt. av klinikkens lege ved spesielle helseutfordringer før et behandlingsforløp med Sunekos kan iverksettes. Varighet for godkjenning er løpende, så lenge helsetilstanden ikke endrer seg.
  2. Aldersgrensen for å få injeksjonsbehandling i Norge er 18 år, men vi har 21 år på våre kosmetiske behandlinger.

Hvem passer Sunekos behandling for?

Sunekos passer for alle hudtyper, og egner seg godt for både unge personer som ønsker å bremse den fysiologiske aldringen, og for personer med moden hud som ønsker å reparere og redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet. Sunekos er spesielt effektivt i vanskelige behandlingsområder som f.eks generell dårlig hudkvalitet ved øyeparti, mørke ringer og poser under øynene og moderate linjer på overleppe. Sunekos er også indikert for flere områder i ansiktet samt på kroppen.

Merkbare forbedringer etter behandling med Sunekos er følgende:

• økt spenst og elastisitet i huden
• økt volum/fuktighet
• forbedring av fine linjer og rynker

Hvordan foregår Sunekos behandlingen?

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere en væske/gelé i huden gjennom en tynn nål eller stump kanyle. Prosedyren er relativt smertefri, og det kan ved behov påføres bedøvelses krem før behandling. Behandlingen tar normalt ca. 30 minutter, i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, der kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt. Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Holdbarheten av behandlingen avhenger av flere faktorer (individuelle egenskaper, soleksponering, hudbehandlinger osv.). Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. Det er dog ikke mulig å fastslå nøyaktig hvor mange behandlinger som trengs for en bestemt kunde for å oppnå et effektivt resultat.

Viktig før en Sunekos behandling

Det er alltid en risiko for å få blåmerker og hevelser ved injeksjonsbehandlinger, og noen områder er mer utsatt enn andre, for eksempel behandling av øynene. Høy alder kan også ha innvirkning for økt risiko for blåmerker. Her er noen anbefalinger til hva du kan gjøre før en injeksjonsbehandling for å redusere muligheten for blåmerker og hevelse.

Slutt å ta visse medisiner/kosttilskudd
Med mindre det er medisinsk nødvendig, anbefales det å avslutte å ta NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske midler), samt fiskeolje-kosttilskudd, kollagentilskudd, E-vitaminer, ingefær, hvitløk og ginseng 1-2 uker før behandlingen. Preparatene er blodfortynnende og hemmer koagulering, noe som kan øke risikoen for å utvikle blåmerker og hevelse etter injeksjonsbehandling.

Unngå alkohol
Unngå alkohol noen dager før en injeksjonsbehandling. Alkoholen tynner ut blodet og gjør deg mer utsatt for blåmerker og hevelse.

Reduser saltinntaket
Reduser saltinntaket 24 timer før avtale, spesielt hvis du tar en hyaluronsyrebehandling. Sunekos er blant annet laget av hyaluronsyre som trekker til seg vann. Dermed kan det føre til at det behandlede området blir ytterlig hovent dagen etter behandlingen.

Bivirkninger med Sunekos behandling?

Intradermale injeksjoner av biomateriale, som hyaluronsyre, anses for å være et sikkert medisinsk inngrep, men til tross for dette kan man kan ikke fjerne risikoen for at kroppen i enkelte tilfeller, som ved alle medisinske inngrep, kan reagere på en måte som ikke alltid er helt forutsigbar.

Hvem bør ikke bruke Sunekos?

De aller fleste kan gjennomføre Sunekos behandling. Men noen grupper skal imidlertid avstå fra behandling. Dette inkluderer:

  • Gravide eller ammende mennesker
  • Personer med kroppsdysmorfisk lidelse
  • Personer som har en nevrologisk sykdom
  • Personer med blødersykdom
  • Personer som er allergiske mot hylaronsyre eller hyaluronidase/hylase.
  • Personer som har en infeksjon i området som skal behandles eller personer som ikke har en betennelse i kroppen/føler seg ikke i form

Det er viktig å presisere at dette ikke er en uttømmende liste, og at du må konsultere med sykepleier/lege i forhold til helsehistorikk og sykdommer.

Spørsmål om Sunekost behandling?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.  

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt for evt spørsmål.

Bestill time

SuneKos

1.990,- kr

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...