Behandling:

PRX-T33 – Ny revolusjonerende peeling

Friskere hud uten å bruke nåler? PRX-T 33 er den ultimate behandlingen til huden året rundt, og passer for nesten alle hudtyper.
7

Hva er PRX-T33?

PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten alle
hudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at produktet er skånsomt mot det øverste hudlaget og gjør at behandlingen kan brukes til alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimalt med flass i forhold til en tradisjonell peeling.

Er PRX-T33 behandlingen smertefull?

Behandlingen er ikke smertefull. Du kan oppleve lett kriblende og varm følelse i huden under selve behandlingen. Dette avtar raskt og er en lett sensasjon.

Vil man oppleve lang nedetid etter PRX-T33 behandling?

Med PRX-T33 har man tilnærmet ingen nedetid etter behandling, selv om det finnes unntak for regelen. Du kan egentlig gå rett tilbake på jobb og hverdagslige aktiviteter. Kun en helt mild form for flass og tørrhet kan hos noen oppstå et par dager etter behandling. Spesielt perfekt å utføre på en onsdag eller torsdag.

Hvor mange behandlinger med PRX-T33 er nødvendig for å se resultat?

Antall behandlinger varierer avhengig av området som behandles. Det anbefales imidlertid å følge en kur på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.

BEHANDLINGSOMRÅDER MED PRX-T33

PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:
• Rynker og linjer
• Pigmenteringer/solskader
• Tørr hud
• Tapt elastisitet
• Sprengte blodkar
• Arr

PRX-T33 kan over tid kombineres med estetiske behandlinger som:
• Injeksjonsbehandlinger
• Dermapen
• Laser

Bestill time:

PRX-T 33 Peel

1690,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Rainbow tråder

Rainbow tråder

Hva er Rainbow tråder? Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst....

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Skleroterapi – Behandling av sprengte blodkar

Hvorfor får man sprengte blodkar? Årsaken til sprengte blodkar som teleangiektasier eller spindelvevsårer er ukjent. Man antar at både genetikk og livsstil spiller inn. Ved blant annet graviditet og stillestående statisk arbeid ser man gjerne en økning av sprengte...

MeLine Peel

MeLine Peel

Hva er MeLine® Peel? MeLine klinikk-behandling er en kjemisk peel som trygt og effektivt reduserer ujevn hudtone. I tillegg gir behandlingen en flott glød, jevnere hudstruktur og bedrer kviser og tilstopninger. For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi å kombinere...