Behandling:

ONDA – Fettreduksjon og oppstramming av kroppen uten kirurgi

ONDA er et godt valg for deg som ikke ønsker kirurgiske inngrep for hudoppstramming eller fettreduksjon, men samtidig oppnå gode resultater.
7

Nytenkende teknologi innen oppstramming av hud og fettreduksjon

ONDA er en banebrytende teknologi for fettreduksjon og oppstramming av kroppen som tilbyr en ikke-kirurgisk løsning for de som ønsker å forme kroppen og forbedre hudens tekstur uten nedetid. Denne innovative behandlingen benytter seg av mikrobølgeteknologi, en form for energi som selektivt målretter og oppløser fettceller under huden, samtidig som den stimulerer kollagenproduksjonen for å oppnå en mer stram og tonet effekt.

Slik fungerer fettreduksjon / oppstramming av hud med ONDA:

 • En maskin med helt nytenkende teknologi for oppstramming av kroppen
 • Mikrobølgeteknologi anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger
 • Mikrobølgene smelter fettcellene slik at de skades permanent og lymfesystemet i kroppen kvitter seg med de
 • Du trenger vanligvis 4-6 behandlinger
 • Behandlingen gir ingen ubehag, kun en lett varmefølelse
 • Etter behandling anbefales det å drikke 2-3 liter vann samt massere behandlet område for å hjelpe kroppen med utskillelse av fettcellene/avfallsstoffer
 • Mellom hver behandling må det gå minimum 15 dager
 • Ikke alle vil være en god kandidat, men dette kan vi vurdere

Fordelene med ONDA inkluderer:

 • Fettreduksjon: Mikrobølgeenergien bryter ned fettcellene, som deretter fjernes naturlig av kroppens lymfesystem. Dette bidrar til en mer definert og konturert kroppsfasong.
 • Hudoppstramming: Samtidig som fettcellene reduseres, stimulerer ONDA kollagenproduksjonen, noe som fører til en forbedring av hudens fasthet og elastisitet.
 • Cellulittreduksjon: Behandlingen kan også redusere utseendet av cellulitter ved å jevne ut hudoverflaten, takket være den kombinerte effekten av fettreduksjon og hudoppstramming.
 • Minimalt invasiv og ingen nedetid: ONDA-behandlingen krever ingen kirurgi, snitt, eller langvarig helingsprosess, slik at pasientene kan returnere til sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen.

For best resultat bør du også ha en sunn og aktiv livsstil.

*Pris er oppgitt per område, som da er 15×15 cm.

Bestill time

ONDA fettlaser 1.område
1.790,00 kr
ONDA fettlaser 2.områder
3.190,00 kr
ONDA fettlaser 3.områder
4.590,00 kr
ONDA fettlaser 4.områder
5.490,00 kr
ONDA fettlaser 5.områder
6.390,00 kr
Konsultasjon DEKA-laser
0,00 kr

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...