Behandling:

Medisinsk rynkebehandling

Behandling kan hjelpe mot så mangt, fra utglatting av rynker til medisinske plager. Snakk med oss om medisinsk rynkebehandling.
7

Et produkt med stort bruksområde

Alle har ulike grunner for å velge å gjøre en medisinsk rynkebehandling. Det man først og fremst behandler er muskelaktiviteten din, hvor konsekvensen blir en glattere hud. Samme behandling kan også benyttes for kjevespenning eller som en svettebehandling i armhuler, som er en off-label bruk av medikamentet – dette innebærer at behandlingen/produktet brukes på områder som legemiddelet ikke er offisielt godkjent for.

I løpet av en vanlig dag spennes ansiktsmuskulaturen og fremkaller over tid linjer i ansiktet. Ettersom hudens elastisitet reduseres med alderen, har linjene en tendens til å bli værende. Denne behandlingen kan motvirke dette.

Målet med medisinsk rynkebehandling er ikke bare å forbedre hudens utseende ved å glatte ut rynker og linjer, men også å stimulere hudens egen evne til å regenerere og produsere kollagen, for en mer ungdommelig og revitalisert hudtone.

Konsultasjon før rynkebehandling

 For å få godkjent behandling hos Vital Hudklinikk, så stilles det krav om at:

1. Alle kunder må godkjennes av vår lege Maren Ekeland før et behandlingsforløp kan iverksettes med reseptbelagte legemidler. Dette gjøres gjennom e-konsultasjon og helsedeklarsjonsskjema som kunde må besvare innen 24 timer før behandling. Varighet for godkjenning er 12. mnd. dersom helsetilstanden ikke endrer seg.

2. Aldersgrense for behandling er etter loven 18 år, men vi har 21 år på våre kosmetiske behandlinger.

Spørsmål om rynkebehandling?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.  

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt for evt spørsmål.

Bestill time

Rynkefjerning 1 område (mellom bryn / rundt øyne)

2990,-

Rynkefjerning 1,5 område (mellom bryn + litt i panne)

3690,-

Rynkefjerning 2 områder (mellom bryn + panne/øyne)

4490,-

Rynkefjerning 2,5 områder (mellom bryn + øyne + lite område)

5490,-

Rynkefjerning 3 områder (mellom bryn + panne + øyner)

6190,-

Rynkefjerning lite område

1990,-

Svettebehandling armhuler

6190,-

Kjeve

4990,-

Linjer ved munnvik/overleppe/tannkjøtt

1990,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...