Behandling:

Laser mot blodkar & pigmentering

Plaget med sprengte blodkar i ansikt og kropp? Laserbehandling mot blodkar og pigmentering representerer en revolusjonerende tilnærming i kampen mot kosmetiske og dermatologiske utfordringer.
7

Laser mot blodkar

Er du plaget med blodkar i ansikt eller på kropp? EVO Duetto Laser (Alexandrite 755nm, NdYag 1064nm, IPL 550nm) er behandlingen som kan hjelpe deg å fjerne dette. Denne laseren er optimal også til hårfjerning og pigmenteringer.

Hvorfor ta laserbehandling mot sprengte blodkar og pigmentering?

Laserbehandling mot blodkar og pigmentering representerer en revolusjonerende tilnærming i kampen mot kosmetiske og dermatologiske utfordringer. Ved å anvende avansert laserteknologi, tilbyr denne metoden en effektiv og målrettet løsning for å redusere synligheten av uønskede blodkar, rosacea, pigmentflekker, og solskader.

Behandlingen fungerer ved å sende ut spesifikke bølgelengder av lys som selektivt absorberes av de pigmenterte områdene eller blodkarene. Denne prosessen fører til oppvarming og ødeleggelse av målcellene, uten å skade det omkringliggende vevet.

Fordelene med laserbehandling inkluderer ikke bare forbedret hudtone og tekstur, men også en minimal risiko for bivirkninger og nedetid, noe som gjør det til et attraktivt valg for de som ønsker synlige resultater uten langvarig helingsprosess. Med sin presisjon og effektivitet baner laserbehandling vei for en ny æra innen estetisk medisin, hvor individuelle hudproblemer kan adresseres mer nøyaktig og med utmerkede resultater.

Konsultasjon før behandling med laser

For å få godkjent behandling med Laser blodkar, pigment og generell hudforbedring ved Vital Hudklinikk så stilles det krav om at:

  1. Alle kunder må godkjennes av sykepleier eller evt. av klinikkens lege ved spesielle helseutfordringer før et behandlingsforløp med laser kan iverksettes. Varighet for godkjenning er løpende, så lenge helsetilstanden ikke endrer seg.
  2. Det er 18 års aldersgrense på behandling med laser og skal kun utføres av autorisert helsepersonell!

Spørsmål om behandling med laser?

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt for evt spørsmål.

Bestill time

Laser hudforbedrinng 1/4 ansikt

1990,-

Laser hudforbedrinng 1/2 ansikt

2990,-

Laser hudforbedrinng mer enn 1/2 ansikt

4990,-

Laser blodkar på bein

2490,-

Laser neglesopp

1490,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...