Behandling:

Inno Peel – Kjemisk peeling

Oppdag den foryngende kraften til Inno Peel-behandlinger. Våre to banebrytende behandlinger, Bio C og Redness Peel, er designet for å ta tak i spesifikke hudproblemer mens de leverer en strålende glød som er vanskelig å ignorere.
7

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud

Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og bidrar til å balansere fuktighetsnivåene i huden.

Behandlingen kontrollerer oksidering, forbedrer elastisiteten og fastheten i huden, og fremmer en jevn hud som gløder. Mulige bivirkninger kan inkludere mild kløe og mild avflassing, men det er ingen nedetid etter behandlingen. De aktive ingrediensene i Bio C inkluderer laktobionisk syre, mandelsyre, melkesyre, glykosyre, Askorbinsyre, Silanol, Hyaluronsyre, Vitamin A og Smart GPS.

Redness Peel: Gjenopprett Normal Hud med Vår Milde Kjemiske Peeling

Redness Peel er en mild kjemisk peeling designet spesielt for sensitiv hud som opplever ansiktsrødhet. Denne unike behandlingen gjenoppretter normal barrierefunksjon, reduserer inflammasjon og talgproduksjon, og krymper blodårer. Den har også bakteriostatiske og bakteriedrepende egenskaper, og normaliserer hudens fuktighetsbalanse.

Mulige bivirkninger kan inkludere mild kløe og mild avflassing, men det er ingen nedetid etter behandlingen. Ingrediensene i Redness Peel inkluderer melkesyre, salisyøsyre, mandelsyre og Smart GPS.

Mandelage Peel – Multi-målrettet Mandelsyre Peel

Vår Mandelsyre-peeling er perfekt for behandling av moderat hudaldring, overfladiske pigmenteringer og åpne porer. De aktive ingrediensene fornyer overhuden og jevner ut hudtonen. I tillegg bidrar virkningen av mandelsyren til å klarne og kontrollere mild inflammatorisk akne. Ved å fornye overhuden, hjelper denne behandlingen huden din med å fremstå friskere, klarere og mer strålende enn noensinne. Du vil legge merke til en forskjell rett etter første behandling, og med regelmessig bruk vil resultatene bare fortsette å forbedres. Gi huden din den omsorgen den fortjener med vår Mandelsyre-peeling.

Vær oppmerksom på at alle hudtyper er forskjellige, og det er viktig å konsultere med våre hudpleiespesialister før du starter med noen form for peeling-behandling.

Bestill time:

BIO C VITAMIN PEELING

1190,-

REDNESS PEELING

1190,-

MANDELAGE PEELING

1190,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...

PRX-T33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...