Behandling:

Vippeløft, Farging og forming av vipper og bryn

For deg som ønsker å forsterke og definere øynenes utseende på en naturlig måte, uten behov for daglig bruk av sminke.
7

Fremhev din naturlige skjønnhet med farging, forming og løft av vipper og bryn

Vi benytter oss at farger fra Refectocil, og vi tilpasser etter ditt ønske. Fargen er mild mot huden, dekker grå hår og gir et naturlig resultat.

Vippeløft, samt farging og forming av bryn og vipper, er estetiske behandlinger som har blitt stadig mer populære for de som ønsker å forsterke og definere øynenes utseende på en naturlig måte, uten behov for daglig bruk av sminke. Disse behandlingene bidrar til å fremheve øynene og gi ansiktet mer karakter og uttrykk.

Farging av Bryn og Vipper

Farging av bryn og vipper er en annen populær behandling for de som ønsker å forbedre eller forsterke fargen på sine øyenbryn og vipper. Dette er spesielt nyttig for de med lyse eller grå hårstrå, som ønsker mer definisjon rundt øynene. Farging gir et mer markert og sammenhengende utseende, og kan tilpasses for å matche naturlige hårfarger eller skape en mer dramatisk effekt. Fargen varer vanligvis i 4-6 uker, avhengig av hårtype og hvordan man vedlikeholder det.

Forming av Bryn

Forming av bryn er en kunst som innebærer å tilpasse øyenbrynens form til ansiktets naturlige linjer, for å forbedre den generelle ansiktssymmetrien og fremheve øynene.

Forming av bryn utføres med pinsett og voks.

Vippeløft

Vi tilbyr også vippeløft*, en spennende behandling som gir inntrykk av lange vipper og et åpent blikk, på en naturlig måte. Sammenlignet med vippe-extentions gir vippeløft et mer naturlig resultat, ettersom at du ikke setter på nye vipper – med heller forbedrer dine egne.

Vippeløft, også kjent som lash lift, er en kosmetisk prosedyre designet for å gi naturlige øyevipper et løft, krøll og visuell forlengelse uten bruk av vippeextensions. Behandlingen innebærer å bruke en spesiell løsning på vippene, som endrer vippenes struktur og gir dem en oppoverbøyd form. Dette resulterer i at øyevippene ser lengre og fyldigere ut, med effekten som varer i 6-8 uker. Vippeløft er en ideell løsning for de som ønsker å minimere sin daglige skjønnhetsrutine eller for de med rette eller nedovervendte vipper som ønsker mer åpne og større utseende øyne.

*For et varig resultat bør ikke vippene komme i kontakt med makeup, vann eller damp de første 24 timene etter behandling.

Bestill time

Farge av vipper

390,-

Vippeløft

790,-

Vippeløft med farging av vipper

1050,-

Vippeløft med farge + farge/form bryn

1300,-

FORM/FARGE BRYN

495,-

FARGE VIPPER/BRYN + FORM

695,-

Brynslaminering form/farging bryn

990,-

Vippeløft+brynslaminering med farge og form

1790,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Den ultimate fuktighetsbehandlingen Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og...