fbpx

Behandling:

Tilpasset hudpleie & ansiktsbehandlinger

En ansiktsbehandling hos oss hjelper huden din få tilbake gløden, samtidig som det er den behagelig opplevelse!

Alle fortjener å skinne!

Nyt en av våre mange ansiktsbehandlinger for å forbedre og styrke huden. Enten du ønsker en komplett pakke for det ultimate resultat, eller om du ønsker en kjapp effektiv behandling – vi har det som passer for deg!

90 min Voya økologisk Signature Algae behandling – Denne revolusjonerende algebehandlingen gir en fantastisk følelse av velvære. Vi starter med å rense huden, for så å peele den med peeling tilpasset din hud. Deretter etterfølges det av en intens VOYA signatur ansiktsmassasje med VOYAs lukseriøse ansiktsolje før vi plasserer en varm algeansiktsmaske, samt levende økologisk alger på ansiktet. Mens du nyter en lett hodebunnsmassasje så utfører algene sin magi.

Dette er crème de la crème av alle ansiktsbehandlinger – den vil øke cellefornyelsen, gjenopplive og mykgjøre tørr og dehydrert hud og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

50 min tilpasset hudpleie – Fantastisk ansiktsbehandling som inneholder grundig rens, peeling og en behagelig ansikt-og nakkemassasje, mens du ligger med en maske tilpasset din hud. Vi avslutter behandlingen med tilpasset serum/ampulle og dagkrem.
Perfekt for deg som ønsker vedlikehold av huden, samt at du ønsker å slappe av og bli skjemt bort en time.

30 min tilpasset hudpleie – Oppfriskende ansiktsbehandling for deg som har hastverk, eller bare trenger vedlikehold. Rens etterfulgt av peeling og maske. Avslutter med tilpasset serum/ampulle og krem.

20 min Get Glowing Voya – En lunsjbehandling for deg som ønsker en rask hudpleie som gir mye glød!
Perfekt behandling å ta i lunsjen eller før du skal ut på noe og ønsker det lille ekstra!

Bestill time

75 minutter VOYA Lift & Glow økologisk ansiktsbehandling

1590,-

90 minutter VOYA Økologisk Algae Signatur Behandling

1690,-

50 minutter tilpasset hupleie BABOR

1190,-

50 minutter VOYA Økologisk Behandling

1190,-

50 minutter tilpasset hudpleie GUINOT

1190,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Fotona Laser behandling

Fotona Laser behandling

Ved å målrette og stimulere huden på et dypere nivå, hjelper Fotona laser til å fornye kollagenproduksjonen, som er avgjørende for sunn og ungdommelig hud. Det beste er at behandlingen vanligvis er skånsom og krever minimal nedetid. Mange opplever forbedringer i...

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å...