fbpx

Behandling:

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Friskere hud uten å bruke nåler? PRX-T 33 er den ultimate behandlingen til huden året rundt, og passer for nesten alle hudtyper.

Hva er PRX-T33?

PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten alle
hudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at produktet er skånsomt mot det øverste hudlaget og gjør at behandlingen kan brukes til alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimalt med flass i forhold til en tradisjonell peeling.

Er behandlingen smertefull?

Behandlingen er ikke smertefull. Du kan oppleve lett kriblende og varm følelse i huden under selve behandlingen. Dette avtar raskt og er en lett sensasjon.

Vil man oppleve lang nedetid etter behandling?

Med PRX-T33 har man tilnærmet ingen nedetid etter behandling, selv om det finnes unntak for regelen. Du kan egentlig gå rett tilbake på jobb og hverdagslige aktiviteter. Kun en helt mild form for flass og tørrhet kan hos noen oppstå et par dager etter behandling. Spesielt perfekt å utføre på en onsdag eller torsdag.

Hvor mange behandlinger er nødvendig for å se resultat?
Antall behandlinger varierer avhengig av området som behandles. Det anbefales imidlertid å følge en kur på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.

BEHANDLINGSOMRÅDER
PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:
• Rynker og linjer
• Pigmenteringer/solskader
• Tørr hud
• Tapt elastisitet
• Sprengte blodkar
• Arr

PRX-T33 kan over tid kombineres med estetiske behandlinger som:
• Injeksjonsbehandlinger
• Dermapen
• Laser

Bestill time:

PRX-T 33 – første behandling

1690,-

PRX-T 33 – 3 behandlinger

4590,-

PRX-T 33 – 6 behandlinger

7990,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

Inno Peel – Kjemisk peeling

Inno Peel – Kjemisk peeling

Bio C Vitamin Peel: Forebygg og Vedlikehold Din Ungdommelige Hud Bio C er en forebyggende og vedlikeholdsbehandling designet for å bekjempe tidlige tegn på aldring. Denne kraftfulle behandlingen gir en bemerkelsesverdig effekt på hudtonen, gir den en sunn glød og...

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Få en bedre hudkvalitet med Jalupro Super Hydro - den ultimate fuktighetsbehandlingen som gir huden din den ekstra næringen den trenger for økt spenst, glød og fukt! Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å...

Elixir peelinger – hudforbedring

Elixir peelinger – hudforbedring

En effektiv behandling! Prøv en av våre mest populære klinikkbehandlinger til hudforbedring. Denne gir gode resultater - som bekreftet av flere kliniske studier. Anti-aging peel - til deg som ønsker å jobbe med fine linjer, spenst og på samme tid få en generell...